No SSO cookie

Audi R8 tunat de Eisenmann

voteaza
(0/ 0)
Audi R8 tunat de Eisenmann
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Eisenmann este recunoscut de obicei pentru sistemele de evacuare deosebite, dar de aceasta data a dorit sa realizeze ceva mai mult. Tunerul german a creat un pachet complet pentru modelul Audi R8.

 
 
Pachetul de tuning realizat de Eisenmann se numeste Spark Eight si a fost creat special pentru cei care doresc sa detina un Audi R8 diferit. Acesta este format dintr-un kit aerodinamic si diferite modificari mecanice.

Pachetul aerodinamic este realizat in intregime din fibra de carbon si este compus din jante de 19 inch cu anvelope de 235/35 pentru rotile fata si 315/30 pentru cele spate spate, bara frontala si grila redesenata, difuzor spate, praguri sportive si sistem de evacuare montat central. 

Imbunatatirile mecanice consta in modificarea sasiului, folosirea unui sistem de suspensii imbunatatit si a unui sistem de evacuare de performanta. Pretul pachetului complet este de 35.000 de euro.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2550 :: 22.05MB