No SSO cookie
Vânzările Automobile Bavaria, în creștere
Noutati-auto

Anul 2015 a marcat o creştere pentru toate companiile aflate sub umbrela MHS Holding: Automobile Bavaria Group România, MHS Truck & Bus Group România şi Schmidt Gruppe Deutschland.

Imagini (10) Data: 6 February 2016 Comentarii (0)

Hyundai Ioniq, primul autovehicul disponibil în trei variante de propulsoare electrice
Noutati-auto

Lansarea oficială a fost stabilită pentru luna ianuarie a anului 2016, în Coreea, urmată de cele pentru Europa și SUA, care vor avea loc la evenimentele auto de la Geneva, respectiv New York

Imagini (0) Data: 10 December 2015 Comentarii (0)

Un nou motor GDi și o transmisie automată în opt trepte, marca Hyundai
Noutati-auto

Hyundai Motor a dezvăluit recent noul motor 1.6 litri Gdi și transmisia automată cu opt trepte, în cadrul evenimentului anual International Powertrain Conference.

Imagini (0) Data: 12 November 2015 Comentarii (0)

Amanet Auto - Serviciu de creditare rapida
Noutati-auto

Datorita inaspririi conditiilor de acordare a creditelor  bancare si a birocratiei aparitia pe piata a caselor de amanet auto era tot mai evidenta, putem spune si necesara, acest  serviciu de creditare vine in sprijinul clientilor presati de grija datoriilor.

Imagini (0) Data: 11 November 2015 Comentarii (0)

Suzuki expune 34 de modele la Salonul Auto de la Tokyo 2015
Noutati-auto

Suzuki expune 34 de modele, 22 de autovehicule și 12 motociclete, la cea de-a 44-a ediție a Salonului Auto de la Tokyo, programat în perioada 30 octombrie – 8 noiembrie 2015. Dintre acestea, 12 automobile sunt prezentate în premieră mondială, unul este în premieră națională în Japonia, iar 3 motociclete sunt prezentate de asemenea în premieră mondială.

Imagini (51) Data: 29 October 2015 Comentarii (0)

Volkswagen va rechema la service 8,5 milioane vehicule în Uniunea Europeană
Noutati-auto

Grupul german Volkswagen a anunțat joi că va rechema la service în Uniunea Europeană 8,5 milioane vehicule cu motoare diesel echipate cu un software care falsifică rezultatele testelor de emisii poluante, transmite Reuters.

Imagini (0) Data: 15 October 2015 Comentarii (0)

Honda la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt
Noutati-auto

Honda lansează două concepte aflate aparent la polul opus al spectrului auto, dar care au în comun o caracteristică definitorie a mărcii: inovația.

Imagini (9) Data: 11 September 2015 Comentarii (0)

Noutăţile BMW la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA) 2015
Noutati-auto

La ediţia 2015 a Salonului Internaţional Auto de la Frankfurt am Main, standul BMW se va concentra pe apariţia noii generaţii a noului BMW Seria 7, vârful de gamă al mărcii, dar şi a unei serii largi de modele hybrid plug-in.

Imagini (0) Data: 9 September 2015 Comentarii (0)

Probleme cu asiguratorii RCA Euroins si Carpatica? CAR EXPERT AUTO va asigura despagubiri RCA sigure si rapide!
Noutati-auto

Daca ai avut ghinionul ca masina ta sa fie implicata intr-un accident auto, find avariata de conducatori auto cu asigurari RCA la Euroins sau Carpatica, CAR EXPERT AUTO te ajuta cu reparatia masinii si intreg procesul de platire a despagubirilor RCA la valoarea reala a daunelor de catre asiguratorii mentionati.

Imagini (3) Data: 26 August 2015 Comentarii (0)

Infiniti va lansa Q30 la Salonul Auto de la Frankfurt
Noutati-auto

Infiniti, divizia premium a Nissan, vrea să acapareze o parte dintre vânzările lui Audi A3 și Mercedes-Benz CLA, lansând compacta Q30 pe 15 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Imagini (6) Data: 26 July 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2186 :: 15.35MB