No SSO cookie
AutoItalia are un nou dealer Fiat si Alfa Romeo la Târgoviste
Noutati-auto

Compania AUTONAPOLI din Târgovişte, dealer autorizat Fiat si Alfa Romeo, si-a lansat oficial activitatea in judetul Dambovita. Noua concesiune are o suprafata de circa 180 mp dedicati showroom-ului si peste 750 mp pentru service.

Imagini (0) Data: 26 April 2005 Comentarii (0)

Peugeot recheama în service 200.000 de modele 307
Noutati-auto

Constructorul francez Peugeot a lansat o campanie prin care recheamă în service un lot de circa 200.000 de unităţi din gama 307 pentru diferite probleme potenţiale, informează autoactu.com.

Imagini (0) Data: 5 October 2004 Comentarii (0)

AUTO MAZ – Un nou dealer MAZDA în Bucuresti
Noutati-auto

AUTO MAZ Distribution, cel mai nou dealer MAZDA din Bucureşti, a deschis un nou showroom MAZDA în strada Braşov, investiţie în valoare de 50.000 de euro, căruia i se adaugă un service specializat situat în bulevardul Preciziei.

Imagini (0) Data: 29 September 2004 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Un nou importator Opel si Chevrolet si-a facut aparitia în piata auto româneasca
Noutati-auto

Union Motors este cel mai nou importator al mărcilor Opel şi Chevrolet care a intrat pe piaţa auto din România, în urma unei investiţii de peste 4 milioane de euro, constând într-un sediu modern ce include birouri, showroom, service şi depozit de piese de schimb, a declarat în exclusivitate pentru www.masini.ro Helmuth Tiderle, director de vânzări al companiei.

Imagini (0) Data: 20 February 2004 Comentarii (0)

Premiere la piese si accesorii si echipamente service la SIAB
Noutati-auto

Salonul Internaţional al Automobilului Bucureşti a adus în premieră, pe lângă autovehicule, şi numeroase accesorii şi piese de schimb, anvelope, jante şi instalaţii pentru service-uri auto.

Imagini (0) Data: 1 October 2003 Comentarii (0)

General Motors creeaza nelinisti posesorilor de autovehicule Daewoo din Ungaria
Noutati-auto

General Motors va continua sa asigure service-ul autoturismelor Daewoo din Ungaria la preturi permisive, fara a creste costul serviciilor, asa cum s-a aratat recent intr-un raport al presei maghiare, potrivit departamentului de relatii publice al GM Daewoo al Europei Centrale si de Est, citat de just-auto.com.

Imagini (0) Data: 17 December 2002 Comentarii (0)

Zona Dobrogea va avea un distribuitor autorizat al marcii Citroen
Noutati-auto

Automotive Trading Services, importator oficial in Romania al marcii de automobile Citroën, a inaugurat al 16-lea distribuitor autorizat al marcii. Firma Diesel va fi reprezentant exclusiv Citroën in zona Dobrogea (Constanta si Tulcea).

Imagini (0) Data: 23 July 2002 Comentarii (0)

Cum poti utiliza chestionarele drpciv la adevaratul lor potential atunci cand trebuie sa dai de permisul auto
Noutati-auto

Sunt multe persoane care urmeaza cursurile scolii de soferi si care nu reusesc sa descopere avantajele oferite de chestionare auto, a caror utilitate se extinde dincolo de pregatirea teoretica, fiind foarte importante si in pregatirea practica.

Imagini (0) Data: 29 July 2020 Comentarii (0)

Tipuri de cutii automate si lucruri inedite despre acestea
Noutati-auto

Oricat de inversunati ar fi iubitorii masinilor cu transmisie manuala, cutiile automate castiga teren. In ultimii ani, cei de la Dacia au dezvoltat un sistem de schimbare a vitezelor care nu mai implica interventia omului, iar cei care se orienteaza spre cutii care sa le permita sa stea tot timpul cu ambele maini pe volan sunt din ce in ce mai multi.

Imagini (0) Data: 24 September 2018 Comentarii (0)

Dacia sărbătorește 50 ani de la fabricarea primului autoturism
Noutati-auto

De-a lungul celor 50 de ani au fost fabricate peste 6 milioane de automobile, din care mai mult de 3,5 milioane după lansarea modelului Logan, în 2004

Imagini (0) Data: 28 August 2018 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0944 :: 15.33MB