No SSO cookie
1,3 milioane autoturisme Mercedes, rechemate la service
Noutati-auto

Constructorul auto german DaimlerChrysler AG a anuntat ca va rechema la service aproximativ 1,3 milioane autoturisme Mercedes vandute in intrega lume, din cauza unor probleme tehnice la dinam, circuitul electric si la sistemul de franare, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 1 April 2005 Comentarii (0)

InterMotorcycle a deschis primul service autorizat dedicat posesorilor de motociclete Honda
Moto

Intermotorcycle, unic importator al motocicletelor Honda în România, a deschis primul service autorizat dedicat exclusiv clienţilor Honda, informează un comunicat al companiei remis sitului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 10 February 2004 Comentarii (2)

Casa Auto Bucuresti extinde serviciile de service rapid
Noutati-auto

Casa Auto SRL - Bucureşti, partener autorizat DaimlerChrysler AG pentru marca Mercedes-Benz, extinde serviciile de service rapid din gama ExpressService. Astfel, incepând din luna iulie, vor beneficia de acest tip de servicii, pe lânga autoturisme, şi transporterele Mercedes-Benz, Sprinter şi Vito.

Imagini (0) Data: 4 August 2003 Comentarii (0)

Casa Auto Bucuresti ofera service rapid pentru posesorii de Mercedes
Noutati-auto

Societatea Casa Auto Bucureşti, partener autorizat DaimlerChrysler AG pentru distribuţia în România a mărcii Mercedes-Benz, a lansat ExpressService, informează un comunicat al companiei, remis site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 21 April 2003 Comentarii (0)

Cum sa ne alegem service-ul auto perfect pentru nevoile noastre
Noutati-auto

Orice autoturism are nevoie de o revizie anuala, insa chiar si daca avem mare grija de masina noastra pot aparea oricand probleme neprevazute. Ce facem si unde mergem cand aceastea apar?

Imagini (0) Data: 26 November 2019 Comentarii (0)

Autoitalia Group continua sa asigure service si garantie pentru autoturismele SsangYong in Romania
Noutati-auto

Compania Interauto, membra a Autoitalia Group, a fost informata despre problemele financiare si de productie cu care se confrunta producatorul coreean SsangYong Motor.

Imagini (1) Data: 12 January 2009 Comentarii (2)

111.700 autoturisme Jeep Grand Cherokee chemate la service
Noutati-auto

Constructorul auto germano-american DaimlerChrysler AG a anuntat, luni seara, retragerea de pe piata pentru verificari a unui numar de 111.700 autovehicule de teren Jeep Grand Cherokee, dupa ce o problema la sistemul de incalzire a scaunelor a provocat incendii la 32 de autovehicule, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 14 June 2006 Comentarii (0)

Toyota România continuă campania de rechemare în service a modelelor echipate cu airbag Takata
Noutati-auto

În luna martie a acestui an au fost rechemate 1.639 de autovehicule pentru realizarea reparației necesare Toyota România a inițiat la nivel local, în anul 2015, o campanie de rechemare în service a anumitor modele Toyota echipate cu airbag Takata ce viza înlocuirea capselor pirotehnice, parte componentă a airbag-urilor menționate, campanie ce se desfășoară și anul acesta. Rata de performare a campaniei a ajuns la 30%, ceea ce înseamnă că una dintre trei mașini din totalul celor afectate de la începutul campaniei au fost remediate. În luna martie a acestui an, Toyota a rechemat în service în România un număr de 1.639 de autovehicule pentru care se va efectua gratuit reparația necesară. Astfel, atelierele de reparații autorizate Toyota efectuează gratuit reparația necesară, la o dată convenabilă și stabilită de comun acord cu clienții. Operațiunea de reparație durează aproximativ 3-4 ore, în funcție de model, clienții fiind înștiințati, în prealabil, dacă apar amendamente sau completări aduse campaniei pe parcursul derulării acesteia. Airbagurile frontale Takata conțin o capsă pirotehnică posibil asamblată cu material pirotehnic neconform, care, în cazul unui accident în care airbagurile frontale s-ar activa, materialul pirotehnic neconform ar putea provoca spargerea capsei pirotehnice și declanșarea anormală a acestuia. În România nu a fost înregistrat până acum niciun caz de funcționare defectuoasă a airbagurilor Takata pentru niciunul dintre modelele autoturismelor vizate.

Imagini (0) Data: 18 April 2018 Comentarii (0)

Mercedes-Benz România a inaugurat în Oradea cel de-al 35-lea centru autorizat din România
Noutati-auto

Mercedes-Benz a inaugurat cel de-al 35-lea centru autorizat de vânzari şi service din România, marcând preocuparea constantă pentru creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor.

Imagini (0) Data: 18 September 2012 Comentarii (0)

Porsche pleacă în turneu prin țară cu Porsche Roadshow și Porsche Service Clinic
Noutati-auto

Bucureşti, 20 aprilie 2012 – Porsche Inter Auto România, unic importator și distribuitor al mărcii Porsche în țara noastră prezintă, în perioada 20 aprilie – 24 mai, evenimentele Porsche Roadshow şi Porsche Service Clinic, organizate special pentru posesorii şi admiratorii mărcii. Itinerariul include următoarele oraşe: Braşov, Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Oradea, Cluj, Suceava şi Bacău.

Imagini (0) Data: 20 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1196 :: 18.87MB