No SSO cookie

Amanet Auto - Serviciu de creditare rapida

voteaza
(5/ 1)
Amanet Auto - Serviciu de creditare rapida
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Datorita inaspririi conditiilor de acordare a creditelor  bancare si a birocratiei aparitia pe piata a caselor de amanet auto era tot mai evidenta, putem spune si necesara, acest  serviciu de creditare vine in sprijinul clientilor presati de grija datoriilor.

 
 

Amanet Auto - Serviciu de creditare rapida

Amanet Auto

Oamenii de cele mai multe ori, in nevoia disperata de bani,  se grabesc sa se imprumute, fie  la banci daca indeplinesc conditiile aspre ale acestora,  fie la diverse persoane, insa solutia optima o reprezinta acest tip de imprumut cu garantie auto oferit de institutiile financiare nebancare .

Ce presupune  acest serviciu de finantare?

Este un tip de creditare rapida, sigura si eficienta care iti rezolva toate problemele de ordin financiar.

Daca detii un autoturism functional si ai 18 ani poti accesa imediat acest tip de imprumut cu garantie auto.

Procedura se realizeaza in trei pasi: se evalueaza autoturismul, se stabileste suma imprumutata  si banii se primesc pe loc.

Evaluarea se face initial telefonic de catre experti evaluatori, in functie de starea masinii, de anul de fabricatie se poate ajunge la un imprumut  de pana la 75% din valoarea autoturismului.

Se incheie un contract pe o perioada de 30 de zile, la scadenta acestuia  se poate  prelungi cu inca 30 de zile  achitand comisionul aferent , sau se inchide contractul prin plata sumei imprumutate si a comisionului, urmand a se restitui  garantia. Beneficiati si de o perioada de gratie cu acelasi comision, fara penalizari.

Pe toata perioada contractuala masinile sunt pastrate in parcul auto monitorizat video non-stop, asftel se asigura integritatea garantiei.

Daca la expirarea contractului va aflati in imposibilitate de plata si nu puteti restitui imprumutul se gaseste o solutie avantajoasa clientului. Exista  posibilitatea sa se vanda masina din parcul auto, urmand a se achita imprumutul si comisionul, iar  diferenta va fi un castig  pentru debitor. Implementarea acestei practici reprezinta o oportunitate oferita clientilor, pentru ca se doreste  sa existe o  diferentiere intre casele de amanet  si o fidelizare a clientelei.

Spre exemplu Amanet Auto Srl este o asftel de societate care tocmai datorita conditiilor avantajoase de acordare a creditelor  cu garantie auto a ajuns rapid  lider de piata in acest domeniu financiar si doreste sa isi mentina pozitia prin pastrarea sau imbunatatirea politicii de functionare, adaptandu-se mereu la cerintele clientilor.

Sc Amanet Auto Srl

CUI: 32914790 J40/3043/2014

Nr. acreditare BNR: RE-PJR-41-036417/07.05.2014

Bld. Pache Protopopescu nr. 34, sector 2, Bucuresti

www.AmanetAuto.ro

0723.444.200

0765.444.200

 

Cuvinte cheie:
auto |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1400 :: 17.78MB