No SSO cookie
Dacia prezinta Logan si Sandero cu transmisie automata la Moscova
Noutati-auto

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Moscova noile versiuni cu transmisie automata ale modelelor Logan si Sandero.

Imagini (1) Data: 24 August 2010 Comentarii (4)

Muzeul Auto Petersen
Utile

Muzeul Auto Petersen este situat la adresa 6060 Wilshire Blvd, Los Angeles, California. Contine exponate dedicate istoriei automobilelor si include o intreaga gama de reproduceri de scene si cladiri care au marcat dezvoltarea masinilor din Los Angeles.

Imagini (6) Data: 24 August 2010 Comentarii (0)

Bine ai venit la AutoSpeakSM!
Utile

Iti oferim o modalitate de a vizita cele mai interesante muzee de automobile din SUA. Fiecare sectiune contine informatii despre orele cand sunt deschise, acces si exponate. Turneul iti arata punctele de interes ale muzeului prezentat. Aceste vizite virtuale te vor face sa simti realitatea prezentarilor. Avem aici imagini si descrieri al muzeelor, precum si poze despre exponate pe care le poti descarca. Simte-te liber ca sa le adaugi la colectia ta personala si asigura-te ca vei reveni des, pentru ca adaugam excursii noi tot timpul. Te rugam sa urmezi instructiunile ca sa poti descarca pozele in calculatorul tau.

Imagini (1) Data: 24 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO:Autocar da verdictul in cazul Alfa Romeo Giulietta
Noutati-auto

Prestigioasa revista britanica Autocar da un verdict printr-un video de 90 de secunde in cazul noului model Alfa Romeo Giulietta. Enjoy!

Imagini (1) Data: 19 August 2010 Comentarii (0)

Noul Saab 9-4X va debuta la Salonul Auto de la L.A.
Noutati-auto

Organizatorii Salonului Auto de la Los Angeles au declarat ca noul crossover Saab 9-4x va debuta oficial in noiembrie. Acestia au completat spunand ca anul acesta vor fi prezente inca 20 de modele noi.

Imagini (1) Data: 18 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Autocar testeaza noul Alfa Romeo Giulietta
Noutati-auto

Noua Alfa Romeo Giulietta este masina care marcheaza 100 de ani de existenta si traditie a uneia dintre cele mai spectaculoase marci auto din lume. Autocar a supus hatchback-ul italian la celebrul test de 90 de secunde.

Imagini (1) Data: 18 August 2010 Comentarii (0)

Noutatile Lotus la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

Lotus se va prezenta la Salonul Auto de la Paris cu noile versiuni Evora S si Evora Auto, alaturi de roadsterul Espirit.

Imagini (1) Data: 17 August 2010 Comentarii (0)

Piata auto europeana a scazut cu 17% in iulie
Noutati-auto

Piata auto europeana a scazut cu 17|% in iulie fata de aceeasi perioada a anului trecut. Principalele scaderi au avut loc in Germania si Italia.

Imagini (1) Data: 16 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Pagani Zonda Cinque Roadster testat de Autocar
Noutati-auto

Autocar a reusit sa puna mana pe unul din cele cinci exemplare a seriei limitata Pagani Cinque Roadster. Acesta este unul dintre ultimele modele lansate de Pagani inainte de prezentarea noului model cu nume de cod C9.

Imagini (1) Data: 16 August 2010 Comentarii (0)

Cauciucuri de automobile inteligente la orizont
Utile

Un furnizor auto promite aparitia, in 2013, a cauciucurilor de masina inteligente. Pirelli doreste sa se implice in dezvoltare.

Imagini (1) Data: 13 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1862 :: 18.85MB