No SSO cookie

Hyundai Ioniq, primul autovehicul disponibil în trei variante de propulsoare electrice

voteaza
(0/ 0)
Hyundai Ioniq, primul autovehicul disponibil în trei variante de propulsoare electrice
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lansarea oficială a fost stabilită pentru luna ianuarie a anului 2016, în Coreea, urmată de cele pentru Europa și SUA, care vor avea loc la evenimentele auto de la Geneva, respectiv New York

 
 

Hyundai va dezvălui primul autovehicul din lume disponibil în trei variante de propulsoare electrice: electric, plug-in benzină / electric hibrid sau benzină / electric hibrid. Noul model, care va fi denumit Ioniq, urmează a fi lansat în anul 2016.

Avâd la bază filosofia Hyundai de a oferi consumatorilor experiențe dincolo de așteptari, modelul Ioniq a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea clienților cu un stil de viață dinamic. Fiind primul autovehicul la nivel mondial care oferă posibilitatea de a alege între trei tipuri de propulsoare electrice, Ioniq combină eficiența consumului de carburant cu rafinamentul și eleganța, un mix unic pentru un hibrid.

Având la bază o platformă nouă, șasiul modelului Ioniq a fost optimizat pentru a oferi manevrabilitate și eficiență sporite pentru fiecare dintre cele trei variante de motorizare. Versiunea electrica (EV) este propulsată de o baterie litiu-ion, ultra-performantă, de mare capacitate, în timp ce propulsorul plug-in-hybrid (PHEV) mărește eficiența energetică prin utilizarea concomitentă a motorului cu ardere și a bateriei, reducând astfel consumul de carburant și emisiile de CO2. În cazul celei de-a treia opțiuni, hibrid (HEV), motorul pe benzină încarcă bateria, rezultând astfel o putere și o autonomie mărite.

Hyundai Motor este unul dintre cei mai importanți producători de autovehicule hibrid la nivel mondial. În anul 2013, Hyundai ix35 Fuel Cell a fost primul autovehicul cu hidrogen produs în serie.

În urma premierii mondiale, care va avea loc în Coreea, în luna ianuarie a anului viitor, modelul Ioniq va fi expus și în cadrul Salonului International Auto de la Geneva, urmat de Salonul Auto de la New York, ambele programate pentru martie 2016.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2946 :: 22.17MB