No SSO cookie

Probleme cu asiguratorii RCA Euroins si Carpatica? CAR EXPERT AUTO va asigura despagubiri RCA sigure si rapide!

voteaza
(0/ 0)
Probleme cu asiguratorii RCA Euroins si Carpatica? CAR EXPERT AUTO va asigura despagubiri RCA sigure si rapide!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daca ai avut ghinionul ca masina ta sa fie implicata intr-un accident auto, find avariata de conducatori auto cu asigurari RCA la Euroins sau Carpatica, CAR EXPERT AUTO te ajuta cu reparatia masinii si intreg procesul de platire a despagubirilor RCA la valoarea reala a daunelor de catre asiguratorii mentionati.

 
 

Stim cu totii ca in topul asiguratorilor reclamati la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor pentru neplata sau intarzierea pentru decontarea serviciilor de reparatie auto efectuate pe baza unei polite RCA sau CASCO, “locurile fruntase” sunt ocupate de Euroins si Carpatica si ca in acest caz ai nevoie de un service Euroins sau Carpatica autorizat si agreat care sa se lupte si sa castige plata despagubirilor RCA pentru efectuarea reparatiilor auto, daca nu amical, atunci legal.

Astfel, CAR EXPERT AUTO va asigura plata despagubirilor RCA de catre Euroins si Carpatica pentru daunele auto aduse de soferii vinovati de producerea accidentului pe cale legala daca este cazul, fara nici o obligatie financiara. Reprezentarea in instanta de judecata este realizata prin avocati de exceptie, specializati in obtinerea despagubirilor materiale si morale, atent selectati si angajati pe criterii de competenta profesionala și integritate umana, care se vor ocupa de fiecare caz in parte pentru plata rapida si sigura a despagubirilor RCA de catre societatile de asigurare Euroins si Carpatica.

Alegand CAR EXPERT AUTO, un service auto autorizat si agreat Euroins si Carpatica in Bucuresti, care efectueaza o gama foarte larga de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare, incluzand aici diagnoza, mecanica, electrica, vopsitorie, tinichigerie, precum si alte operatiuni de intretinere curenta si periodica, pe baza unei polite RCA sau CASCO veti primi despagubiri auto rapide si sigure la valoarea reala a daunelor auto, evitand acea situatia neplacuta de a plati dvs. aceste servicii de reparatii auto, asa cum se intampla in cazul multor clienti ai firmelor Euroins si Carpatica,  service-urile cerand plata reparatiilor auto de catre pagubiti, pana cand acestia primesc banii de la societatile de asigurare Euroins si Carpatica.

Dupa efectuarea reparatiilor, dupa emiterea facturilor aferente de catre service-ul auto, exista riscul ca societatea de asigurare Euroins si Carpatica, sa respinga dosarul de despagubire sau sa intarzie cu plata despagubirilor auto, acest lucru fiind neplacut pentru pagubit, ceea ce inseamna ca acesta va trebuie sa achite din buzunarul lui reparatiile auto catre service sau sa ramana cu masina blocata in service-ul auto pana cand societatea de asigurari achita devizul de plata. Alegand CAR EXPERT AUTO, va garantam despagubiri RCA sigure si rapide si satisfactia unor reparatii auto profesionale si rapide.

CAR EXPERT AUTO dispunand de o echipa de avocati specializati va asigura decontarea directa si rapida cu toate aceste societati de asigurare, prioritate la reparatie pentru lucrarile prin polite RCA si CASCO, consultanta si garantia lucrarilor efectuate.  Chiar daca firma de asigurari refuza plata sau intarzie cu plata pentru repararea masinii, clientii nu vor fi afectati si vor primi masina in cea mai buna stare de functionare, urmand ca echipa noastra de avocati sa treaca la toate procedurile legale pentru obtinerea decontarii reparatiilor auto.  

Iata ce sfaturi recomanda CAR EXPERT AUTO pentru cei care au avut ghinionul ca masina lor sa fie avariata de conducatori auto cu asigurari RCA la Euroins si Carpatica:

  • · dupa un eveniment rutier, chiar daca nu au fost victime, alegeti sa chemati Politia pentru a stabili culpa celor implicati in accident. In caz in care Politia nu se prezinta la faza locului, va recomandam sa mergeti impreuna la cea mai apropiata unitate de Politie;
  • · fotografierea masinii avariate la fata locului, si filmarea evenimentului;
  • · alegeti un service auto autorizat si nu intocmai service-urile care va sunt recomandate de aceste societati de asigurare ca fiind prezentate “service-uri agreate”, pentru ca nu exista, din punct de vedere legal nicio obligatie – legea nu obliga pe pagubit sa se adreseze la societatea de reparatii recomandate de asigurator, el poate sa se adreseze unde vrea.

Problema clientilor care se plang de faptul ca asiguratorii Euroins si Carpatica tergiverseaza  achitarea despagubirilor RCA se poate rezolva daca alegeti service-ul autorizat CAR EXPERT AUTO, ce va garanteaza decontarea directa de catre Euroins sau Carpatica pentru reparatiile auto pe baza unei polite auto RCA sau CASCO, astfel evitand situatia neplacuta de a plati personal despagubirile auto.

CAR EXPERT AUTO va sta la dispozitie si va ofera servicii de calitate si garantia lucrarilor, consiliere si suport la orice ora in Bucuresti in relatia cu societatile de asigurari Euroins si Carpatica, decontarea operatiunilor de reparatie direct cu aceste societati. Nu ezitati sa ne contactati la 0754.777.666 | 0752.767.676.

Website service auto: http://www.carexpertauto.ro

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1598 :: 17.8MB