No SSO cookie

Ecclestone si l-ar dori pe Vettel ca ginere

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone si l-ar dori pe Vettel ca ginere
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bernie Ecclestone a declarat ca si-ar dori un ginere ca Sebastian Vettel, acesta fiind un baiat normal, amuzant si cu teluri inalte.

 
 
Bernie Ecclestone, mogulul Formula 1, a declarat ca noul campion mondial al sportului, germanul Sebastian Vettel, ar fi un ginere foarte pe placul lui.

'' Ar fi un bun ginere. Este amuzant, are teluri foarte ridicate, pe care incearca sa le atinga cu orice pret, dar este in acelasi timp si un baiat cat se poate de normal. '' a declarat britanicul in varsta de 80 de ani despre tanarul pilot german.

Ecclestone a mers mai departe si a spus chiar, mai in gluma, mai in serios ca '' are binecuvantarea mea sa iasa cu fetele mele.'' Tamara si Petra sunt cele doua fiice ale octuagenarului, acestea fiind apropiate ca varsta de Vettel si obisnuite cu viata sociala din preajma F1.

Cu toate acestea, Sebastian Vettel, in varsta de 23 de ani, nu pare a fi atras de astfel de tentatii, acesta avand o relatie de lunga durata cu Hanna, prietena sa din copilarie.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1352 :: 22.18MB