No SSO cookie

Vettel: Pilotii n-ar trebui sa apese pe butoane

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Pilotii n-ar trebui sa apese pe butoane
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a dat glas din nou nemultumirilor sale legate de schimbarile de ordin tehnic din Formula 1. Astfel, germanul este de parere ca pilotii au prea multe butoane de apasat si ca depasirile risca sa devina mult prea facile.

 
 
Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre din Formula 1, a vorbit din nou in fata presei despre nemultumirile sale legate de noile reglementari FIA, declarand ca pilotii trebuie sa aiba grija la prea multe butoane si nu se pot concentra asupra pilotajului.

Principala grija a germanului se leaga de noul eleron spate reglabil, dar si de sistemul KERS, acestea obligandu-i pe piloti '' sa se joace cu tot felul de butoane si sisteme si sa piloteze mai putin''.

Vettel mai crede si ca depasirile ar putea deveni prea facile, iar meritul pilotilor care le reusesc ar fi serios diminuat in ochii spectatorilor. '' Depasirile in Formula 1 au fost intotdeauna greu de facut. '' este de parere pilotul Red Bull, cel care a facut si o paralela cu alt sport, spunand ca pilotii din F1 care reuseau pana acum depasiri erau precum fotbalistii care marcau.

Tanarul german a incheiat prin a trage un semnal de alarma si prin a spune ca directia in care se indreapta Formula 1 nu este una extrem de buna, meritele si calitatile pilotilor capatand din ce in ce mai putina importanta in ultimii ani.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0774 :: 17.78MB