No SSO cookie

Vettel: Am alergat prea putin

voteaza
(0/ 0)
Vettel: Am alergat prea putin
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel s-a declarat ingrijorat de prima zi de teste de la Barcelona, problemele tehnice ale masinii Red Bull eliminand satisfactia realizarii celui mai bun timp al zilei.

 
 
Cu toate ca Sebastian Vettel a stabilit cel mai rapid timp al primei zile de teste de la Barcelona, germanul s-a declarat nemultumit si ingrijorat de timpul petrecut pe pista, spunand ca si-ar fi dorit sa alerge mai mult.

Vettel a reusit un timp mai mult decat impresionant in ultimele ore ale zilei de vineri, depasindu-l pe Fernando Alonso, cel care a avut al doilea timp al zilei, cu peste o secunda si o zecime. Totusi, tanarul german n-a putut efectua decat 37 de tururi, monopostul sau prezentand cateva mici defectiuni tehnice in timpul diminetii.


'' Din nefericire, nu am putut sa facem prea multe tururi, in conditiile in care a trebuit sa luam o pauza lunga, mult mai lunga decat ne-am fi asteptat. ''
a spus Vettel, care a adaugat: '' Nu a fost vreo problema mare, nu a fost nimic rupt sau defect, dar la teste, atunci cand ti se pare ca e ceva ce nu merge, cel mai bine e sa iei masina deoparte si sa verifici. ''

Campionul mondial en-titre si-a incheiat discursul intr-o nota mai optimista, spunand ca masina s-a simtit bine in putinele tururi pe care le-a avut la dispozitie si ca mai este timp pentru ca aceasta sa fie pusa la punct asa cum trebuie inaintea debutului sezonului 2011.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0779 :: 17.78MB