No SSO cookie

Vettel incheie prima zi la Valencia pe primul loc

voteaza
(0/ 0)
Vettel incheie prima zi la Valencia pe primul loc
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sezonul de teste 2011 din Formula 1 a inceput bine pentru campionul mondial, Sebastian Vettel reusind cel mai rapid timp al primei zile la Valencia si fiind urmat de Nico Hulkenberg si Gary Paffett.

 
 
Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre, a reusit sa stabileasca cel mai bun timp al primei zile a primei sesiuni de teste din 2011, care se desfasoara la Valencia, in Spania. Germanul a efectuat 93 de tururi, fiind printre cei mai ocupati piloti ai zilei si a reusit un timp de 1 m 13,769 sec., cu aproape opt zecimi mai rapid decat cel mai bun timp al lui Fernando Alonso.

In prima zi de la teste de la Valencia, au participat unsprezece din cele douasprezece echipe din Formula 1, Lotus fiind singura care a absentat, iar Force India si Mercedes fiind singurele care au utilizat doi piloti.

Dupa Vettel s-a clasat in ierarhia neoficiala a timpilor de marti germanul Nico Hulkenberg, pilotul de rezerva al teamului Force India, acesta confirmand ceea ce a aratat in sezonul trecut la Wiliiams. Pe pozitia a treia s-a clasat pilotul de teste de la McLaren, Gary Paffett, in timp ce al patrulea a fost Paul di Resta, noul pilot titular Force India.

Di Resta a impresionat, alergand doar 28 de tururi si reusind un timp foarte bun. Dupa tanarul britanic s-a clasat Fernando Alonso, cel care conducea la jumatatea zilei, dar care a scazut ritmul dupa-amiaza. Pe locurile urmatoare s-au clasat in ordine Kamui Kobayashi, Jerome D'Ambrosio, Vitaly Petrov, Michael Schumacher, Jaime Alguersuari, Rubens Barrichello, Narain Karthikeyan si Nico Rosberg, acesta din urma reusind sa incheie doar noua tururi din cauza unor scurgeri hidraulice.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1136 :: 22.11MB