No SSO cookie

Vettel: E bine sa pornesti tare

voteaza
(0/ 0)
Vettel: E bine sa pornesti tare
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel s-a declarat multumit de startul in forta inregistrat la testele de la Valencia, dar a spus in acelasi timp ca rezultatele din Spania sunt neconcludente si ca doar timpul va demonstra exact cum stau granzii din Formula 1.

 
 
Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre din Formula 1, a dominat prima zi a sesiunii de teste de la Valencia, dar spune ca este mult prea devreme pentru a interpreta aceste rezultate intr-un fel sau altul. Cu toate acestea, germanul spune ca se bucura ca a pornit tare si ca este '' mai bine sa fii in varf decat la mijlocul sau in coada clasamentului'', cu toate ca este vorba doar de niste teste.

Vettel s-a declarat extrem de multumit de fiabilitatea pe care a aratat-o noua masina Red Bull, reusind sa incheie nu mai putin de 93 de tururi intr-o singura zi fara sa intampine vreo problema de ordin tehnic.

In privinta principalilor rivali, tanarul pilot german nu a dorit sa se pronunte in vreun fel, mai ales in conditiile in care McLaren nu si-a prezentat inca noua masina. De asemenea, Vettel a facut o declaratie surpriza, spunand ca alaturi de Ferrari, McLaren si Mercedes GP, si Renault ar putea pune probleme serioase in acest sezon la cele doua titluri mondiale.

In incheiere, campionul mondial a recunoscut ca noua masina se simte putin diferit fata de cea de anul trecut, lucru logic avand in vedere numeroasele modificari de ordin tehnic care au intervenit, dar ca una peste alta timpul va demonstra cel mai bine in ce masura Red Bull isi va putea apara titlurile mondiale obtinute anul trecut.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1018 :: 17.78MB