No SSO cookie

Vettel, cel mai rapid in prima zi de la Barcelona

voteaza
(0/ 0)
Vettel, cel mai rapid in prima zi de la Barcelona
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pilot al primei zile de teste de la Barcelona, germanul depasindu-l net pe Fernando Alonso, in ciuda faptului ca nu a efectuat decat 37 de tururi pe circuitul catalan.

 
 
Germanul Sebastian Vettel a stabilit cel mai rapid timp al primei zile de teste de la Barcelona, campionul mondial en-titre fiind urmat in ierarhia zilei de ibericii Fernando Alonso si Jaime Alguersuari, de la Ferrari, respectiv Toro Rosso.

Ziua de vineri a fost una destul de imprastiata pentru pilotii si oficialii de Formula 1, problemele din Bahrain, acolo unde exista sanse mari sa nu se dispute nici teste, nici cursa, fiind in centrul atentiei. Si timpii au avut mult de suferit, mai ales in cursul diminetii, atunci cand circuitul era inca putin ud dupa ploile torentiale de joi.

Alonso a fost cel mai constant dintre numele mari, ibericul conducand ierarhia celor mai rapizi piloti aproape toata ziua si ducand 101 tururi la bun sfarsit. Totusi, Vettel a reusit sa-i ia fata acestuia in ultimele ore ale zilei si a stabilit un timp cu peste o secunda mai valoros decat al lui Alonso, cu toate ca nu a putut duce decat 37 de tururi la bun sfarsit.

Surprizele zilei au fost Jaime Alguersuari si Kamui Kobayashi, cei doi incheind pe trei si pe patru ziua, in timp ce Paul di Resta a reusit si el un timp extrem de bun, care l-a clasat al saselea, cu toate ca n-a avut decat 26 de tururi la dispozitie.

Cele mai mari probleme ale zilei de vineri s-au consemnat la Renault, acolo unde Vitaly Petrov si Nick Heidfeld au alergat doar 47 de tururi impreuna si au realizat cei mai slabi timpi ai zilei, dificultatile tehnice fiind extrem de frustrante mai ales pentru rus.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0912 :: 17.78MB