No SSO cookie
Hyundai Auto România a marit perioada de garantie la 5 ani
Noutati-auto

Perioada de garanţie a automobilelor importate de Hyundai Auto România a crescut de la 3 la 5 ani, compania dorind să dovedească în acest mod calitatea produselor şi, în special, a noilor generaţii de motoare, informează un comunicat al companiei, transmis, marţi, site-ului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 4 March 2003 Comentarii (0)

Anadolu Automobil Rom a lansat doua noi autovehicule de transport calatori
Noutati-auto

Compania Anadolu Automobil Rom, importator autorizat al autovehiculelor de calatori MAN Turcia, a lansat, joi, pe piata romaneasca, noile autobuze MAN SL 223/283 si noile autocare MAN Lion's Coach, ultimele avand o estimare de vinzari de circa 20 de unitati in 2003.

Imagini (0) Data: 14 December 2002 Comentarii (0)

Dacia lanseaza un serviciu rapid de interventie tehnica pentru toate marcile de autoturisme
Noutati-auto

Automobile Dacia pune la dispozitia conducatorilor auto un serviciu rapid de interventie tehnica, valabil in Bucuresti, pentru orice marca si model de automobil, indiferent de tipul incidentului.

Imagini (0) Data: 1 November 2002 Comentarii (0)

Škoda Auto, Audi si Volkswagen devin parteneri ai summit-ului NATO de la Praga
Noutati-auto

Companiile Škoda Auto si “Import Volkswagen Group”, parteneri oficiali ai summit-ului NATO ce va avea loc la Praga, vor pune la dispozitia oficialitatilor mai mult de 300 autovehicule, care sa asigure serviciile de transport cu ocazia evenimentului. In total, 321 de autovehicule vor asigura transportul pentru organizatorii si participantii intilnirii de virf a Aliatilor de la Praga.

Imagini (0) Data: 24 October 2002 Comentarii (0)

Aro incepe montarea automobilelor Crosslander in Brazilia
Noutati-auto

Producatorul de automobile Aro a inaugurat, in Brazilia, linia de montaj pentru automobilele Crosslander, numele sub care producatorul va comercializa modelele montate in aceasta tara. Aro a incheiat, in acest scop, un parteneriat cu firma Crooslander do Brasil, care a furnizat instalatiile industriale.

Imagini (0) Data: 15 October 2002 Comentarii (0)

Cum poti utiliza chestionarele drpciv la adevaratul lor potential atunci cand trebuie sa dai de permisul auto
Noutati-auto

Sunt multe persoane care urmeaza cursurile scolii de soferi si care nu reusesc sa descopere avantajele oferite de chestionare auto, a caror utilitate se extinde dincolo de pregatirea teoretica, fiind foarte importante si in pregatirea practica.

Imagini (0) Data: 29 July 2020 Comentarii (0)

Hyundai dezvaluie trotineta electrica cu o autonomie de pana la 20 de km
Noutati-auto

Hyundai a dezvoltat un prototip de trotineta electrica, bazat pe conceptul prezentat initial la CES 2017

Imagini (0) Data: 1 September 2019 Comentarii (0)

Nokian își consolidează colaborarea cu producătorii auto din Europa Centrală
Noutati-auto

Nokian Tyres anunță astăzi că BMW Group a ales anvelopa de iarnă Nokian WR D4 ca echipament original pentru modelul BMW X1. Modelul SAV (Sports Activity Vehicle) al producătorului german de automobile va fi echipat cu  anvelopa Nokian WR D4 în dimensiunea 225/55 R17 97H.

Imagini (0) Data: 5 December 2017 Comentarii (0)

Un joint venture între producătorii de automobile face posibilă mobilitatea electrică pe distanțe lungi
Noutati-auto

BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company și Volkswagen Group, cu Audi și Porsche, au anunțat astăzi lansarea IONITY – un joint venture care va dezvolta și implementa o rețea de încărcare de înaltă putere (HPC) pentru vehiculele electrice din întreaga Europă. Prin lansarea a aproximativ 400 de stații HPC până în 2020, IONITY va facilita călătoriile pe distanțe lungi, marcând un pas important pentru vehiculele electrice. Cu sediul în München, joint venture-ul este condus de Michael Hajesch – CEO și Marcus Groll – COO și are o echipă în creștere, care va ajunge la 50 de angajați până la începutul anului 2018.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Hyundai se menține în topul vânzărilor de autovehicule cu pilă de combustie
Noutati-auto

În luna octombrie, Hyundai Motor a livrat 50 de unități ix35 Fuel Cell, care vor fi oferite clienților din Europa, producătorul ajungând astfel la peste 250 de unități distribuite

Imagini (0) Data: 9 November 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1814 :: 15.36MB