No SSO cookie
Alianta Renault–Nissan se claseaza între primii cinci constructori de automobile din lume
Noutati-auto

Cu peste 5,3 milioane de vehicule vândute în 2003, alianţa Renault-Nissan se clasează între primii cinci constructori de automobile din lume, se arată într-un comunicat transmis de Renault România.

Imagini (0) Data: 3 February 2004 Comentarii (0)

Porsche România va vinde companiei ROMATSA autovehicule în valoare de 1,4 milioane dolari
Noutati-auto

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian RA - ROMATSA va achizitiona prin intermediul Porsche Leasing Romania un număr de 35 de autovehicule Volkswagen, valoarea contractului depăşind 1,37 milioane dolari, a declarat agentiei MEDIAFAX Radu Mircea Kramer, director general adjunct ROMATSA.

Imagini (0) Data: 15 January 2004 Comentarii (0)

Mitsubishi Lancer Evolution a fost denumit "Automobile Of The Year 2004"
Noutati-auto

Revista americană Automobil Magazine a premiat în acest an Mitsubishi Lancer Evolution, modelul fiind denumit "Automobile Of The Year 2004". Publicaţia a apreciat în egală măsură performanţele acestui model, care este o maşină de curse adaptată pentru şosea, precum şi faptul că maşina poate fi un automobil de fiecare zi, confortabil şi "cuminte".

Imagini (0) Data: 10 December 2003 Comentarii (0)

Creditele pentru automobile la Raiffeisen Bank au crescut de 9 ori în acest an
Noutati-auto

De la lansarea în acest an a creditul special "Maşina Ta", prin intermediul căruia se pot cumpăra automobile noi, de producţie autohtonă sau de import, moto-scutere sau motociclete, valoarea creditelor pentru vehicule acordate de Raiffeisen Bank au crescut de 9 ori, în acest an, faţă de anul trecut, a declarat pentru www.masini.ro, Anca Haşegan, responsabil pentru relaţia cu presa al băncii.

Imagini (0) Data: 9 December 2003 Comentarii (0)

Fostul presedinte Ford Europa a pierdut premiul cel mare de la Fiat Auto din cauza clauzei de loialitate
Noutati-auto

Acceptând oferta celor de la Fiat Auto, Martin Leach, ar fi trăit astăzi mult mai bine. În august, Fiat i-a oferit lui Leach, pe atunci preşedintele Ford Europa, un salariu anual de 1,8 milioane euro (aproximativ 2.187.000 dolari, la cursul actual de schimb), plus 1 milion euro bonus la semnarea contractului pentru CEO.

Imagini (0) Data: 9 December 2003 Comentarii (0)

Laureatii festivalului filmului de publicitate auto
Noutati-auto

La cea de-a 12-a ediţie a Festivalului European de Film Publicitar Auto, cele trei clipuri premiate în acest an au fost "Métamorphose", pentru Peugeot 206, "Le canapé" (Canapeaua) pentru Volkswagen Polo şi "Zapping" pentru Citroën Xsara, potrivit sitului autoactu.com

Imagini (0) Data: 3 December 2003 Comentarii (0)

Piata auto româneasca a egalat în 10 luni vânzarile de anul trecut
Noutati-auto

Vânzarile de autovehicule noi au crescut cu 20,7% în primele 10 luni ale anului, comparativ cu perioada similară a anului trecut, întreaga piaţa auto ajungând la un volum de 109.983 unităţi, egalând aproape rezultatele oţinute în întreg anul 2002, potrivit statisticilor realizate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorior de Autovehicule - APIA.

Imagini (0) Data: 14 November 2003 Comentarii (0)

Rompetrol lanseaza un sistem de gestiune a flotelor de autovehicule
Noutati-auto

Grupul Rompetrol lansează pe piaţa romanească un sistem complet automatizat de gestiune a flotelor de autovehicule, denumit "Fill&Go" (Încarcă şi pleacă), informează un comunicat Rompetrol.

Imagini (0) Data: 14 November 2003 Comentarii (0)

Omniasig extinde colaborarea cu AUTOIDENT în toata tara
Noutati-auto

Sistemul de protecţie AUTOIDENT, distribuit exclusiv prin situl www.masini.ro, oferă posesorilor auto o reducere de 15% la asigurarea CASCO încheiată de OMNIASIG, începând din 7 noiembrie, la oricare dintre filialele societăţi din teritoriu.

Imagini (0) Data: 6 November 2003 Comentarii (0)

Piata auto româneasca este estimata la 135.000 de vehicule noi în acest an
Noutati-auto

Estimările privind evoluţia pieţei auto româneşti indică pentru acest an o creştere de 20% la circa 135.000 de autovehicule noi, potrivit preşedintelui Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor din România (APIA), Brent Valmar.

Imagini (0) Data: 5 November 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0809 :: 18.91MB