No SSO cookie
Modelul BMW 507 care a aparţinut lui Elvis Presley a fost restaurat şi va fi prezentat la Concours d’Elegance de la Pebble Beach
Noutati-auto

Revenire strălucitoare pentru una dintre cele mai spectaculoase descoperiri de automobile clasice din ultima vreme: modelul BMW 507 care a fost condus de starul american Elvis Presley în timp ce îşi efectua serviciu militar în Germania.

Imagini (21) Data: 18 May 2017 Comentarii (0)

Tipuri de difuzoare auto! Tu stii de care ai nevoie?
Noutati-auto

Difuzoarele auto sunt un dar de la producatorii de sisteme audio. Fara ele ne-am plictisi la cozile parca infinite de la semafoare.

Imagini (4) Data: 16 November 2016 Comentarii (0)

BMW i3, primul automobil electric folosit de Poliţia Română
Noutati-auto

Începând de săptămâna trecută, timp de o lună de zile, bucureștenii și turiștii care aleg ca destinație orașul nostru, vor întâlni în trafic, prima autospecială electrică folosită de Poliția Capitalei. Prin acest experiment, Poliția Capitalei intră pe harta polițiilor din Capitalele Lumii care folosesc autospeciale electrice în cadrul forţelor de poliţie urbană.

Imagini (37) Data: 2 August 2016 Comentarii (0)

ANALIZĂ: Mercedes-Benz Clasa E 2016 W213
Noutati-auto

A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200. · A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200.A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200.

Imagini (0) Data: 9 March 2016 Comentarii (0)

Volvo XC60 este cel mai bine vândut SUV de clasă medie în Europa
Noutati-auto

Volvo XC60 a fost cel mai vândut SUV de clasă medie în Europa în 2015, conform cifrelor independente compilate de compania de cercetare din domeniul automobilistic JATO.

Imagini (0) Data: 7 February 2016 Comentarii (0)

Hyundai Ioniq, primul autovehicul disponibil în trei variante de propulsoare electrice
Noutati-auto

Lansarea oficială a fost stabilită pentru luna ianuarie a anului 2016, în Coreea, urmată de cele pentru Europa și SUA, care vor avea loc la evenimentele auto de la Geneva, respectiv New York

Imagini (0) Data: 10 December 2015 Comentarii (0)

Mercedes-Benz România lansează cea de-a șaptea ediție a programului național ”Testul gratuit de lumini”
Noutati-auto

Toate autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia gratuit de verificarea şi reglarea luminilor exterioare.

Imagini (0) Data: 9 November 2015 Comentarii (0)

Probleme cu asiguratorii RCA Euroins si Carpatica? CAR EXPERT AUTO va asigura despagubiri RCA sigure si rapide!
Noutati-auto

Daca ai avut ghinionul ca masina ta sa fie implicata intr-un accident auto, find avariata de conducatori auto cu asigurari RCA la Euroins sau Carpatica, CAR EXPERT AUTO te ajuta cu reparatia masinii si intreg procesul de platire a despagubirilor RCA la valoarea reala a daunelor de catre asiguratorii mentionati.

Imagini (3) Data: 26 August 2015 Comentarii (0)

DS Week celebrează 60 de ani de istorie, în Paris
Noutati-auto

Cu ocazia DS WEEK, ce se va desfășura la Paris în intervalul 19-24 mai, DS pregătește un eveniment de anvergură pentru a celebra, în cadrul reţelei sale mondiale, 60 de ani de DS dar şi lansarea mărcii

Imagini (0) Data: 16 May 2015 Comentarii (0)

Peste 60 de automobile Dacia istorice se întâlnesc în Brașov
Noutati-auto

Peste 60 de automobile Dacia din toate colturile tarii se aduna in Piata Sfatului din Brasov, sambata, 9 mai, la Intalnirea Nationala Dacia Clasic. Batranele masini, multe trecute de 40 de ani, nu isi arata varsta: au caroseria stralucitoare si motorul in stare perfecta.

Imagini (0) Data: 4 May 2015 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2893 :: 15.49MB