No SSO cookie
Opel ADAM îmbină moda şi tehnologia la debutul pe piaţa italiană
Noutati-auto

Opel a sărbătorit lansarea pe piaţa italiană a modelului ADAM în cadrul Salonului Auto de la Bologna (5-9 decembrie 2012), la standul dedicat acestui autovehicul de oraş nou şi elegant, campion în materie de personalizare.

Imagini (0) Data: 5 December 2012 Comentarii (0)

Dodge Charger Daytona va debuta la Los Angeles
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest model superb care va fi lansat in aceasta saptamana in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Imagini (6) Data: 27 November 2012 Comentarii (0)

Premiera mondiala – Lansarea primului camion special creat pentru transportul de marfuri grele pe distante scurte
Noutati-auto

Daimler prezintă noul Mercedes-Benz Antos, prima serie de vehicule specializate pentru distribuţia mărfurilor grele pe distanţe scurte. Noul model va avea premiera oficială în septembrie, la Salonul Internaţional de Autovehicule Comerciale de la Hanovra.

Imagini (4) Data: 10 July 2012 Comentarii (0)

Beijing Motor Show 2012: Material video cu standul celor de la Volkswagen
Noutati-auto

Au fost si cei de la Volkswagen la Salonul Auto International de la Beijing, unde au prezentat cele mai noi modele. Publicul chinez a fost incantat, in special de doua modele. Daca sunteti curiosi si daca vreti sa aflati mai multe atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 9 May 2012 Comentarii (0)

Beijing Motor Show 2012: Material video cu standul celor de la Porsche
Noutati-auto

Cei de la Porsche au fost prezenti in cadrul Salonului Auto de la Beijing. Acolo ei au prezentat noul Cayenne GTS care a avut un mare succes. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 7 May 2012 Comentarii (0)

Cei de la Nissan ne prezinta viitorul lor sedan
Noutati-auto

Cei de la Nissan au prezentat in cadrul Salonului Auto International de la Beijing viitorul lor sedan. Acesta este un model de clasa C si va fi comercializat in aproximativ 120 de tari pana in anul 2014. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (8) Data: 24 April 2012 Comentarii (0)

Cei de la Bufori vor prezenta Geneva Sedan la Beijing
Noutati-auto

Producatorul stabilit in Malaezia, Bufori, va prezenta in cadrul Salonului Auto International de la Beijing modelul de lux, Geneva Sedan. Modelul este unul produs manual si va vine in doua variante. Cei de la Bufori doresc sa se instaleze pe una din cele mai prolifice locuri din punct de vedere economic, China. Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla mai multe informatii.

Imagini (0) Data: 11 April 2012 Comentarii (0)

Fetele de la New York Motor Show 2012
Prezentari

Dupa numeroase poze cu masini, mai avem nevoie si de putina destindere si frumusete feminina. Tocmai de aceea va prezentam o galerie cu fetele de la Salonul Auto de la New York. Cand spunem saloane auto internationale ne gandim la masini si la femei frumoase. Daca masini v-am prezentat, atunci urmeaza sa va prezentam si cateva fete frumoase.

Imagini (18) Data: 7 April 2012 Comentarii (0)

Kia K9 urmeaza sa debuteze la New York
Noutati-auto

Odata cu Salonul Auto de la New York din aceasta luna isi vor face aparitia pe scena auto o serie de noi modele. Printre acestea se afla si Kia K9.

Imagini (9) Data: 2 April 2012 Comentarii (0)

Dacia lanseaza in Romania seria limitata Sandero Stepway2
Noutati-auto

Seria limitata Sandero Stepway2 prezentata la Salonul Auto de la Geneva poate fi comandata si in Romania.

Imagini (7) Data: 30 March 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4264 :: 15.37MB