No SSO cookie
Compania Autogrand a deschis la Oradea un nou centru de vanzari Skoda
Noutati-auto

Compania Autogrand a deschis la Oradea un nou centru de vanzari pentru automobile Skoda, investitia ridicandu-se la 1,4 milioane euro, informeaza Porsche Romania, importatorul Skoda in Romania.

Imagini (0) Data: 18 April 2005 Comentarii (1)

1,3 milioane autoturisme Mercedes, rechemate la service
Noutati-auto

Constructorul auto german DaimlerChrysler AG a anuntat ca va rechema la service aproximativ 1,3 milioane autoturisme Mercedes vandute in intrega lume, din cauza unor probleme tehnice la dinam, circuitul electric si la sistemul de franare, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 1 April 2005 Comentarii (0)

Presedintele Honda Takeo Fukui a prezentat Conceptul Civicla Salonul de la Geneva 2005
Concepte

Honda a dezvãluit “Conceptul Civicla„ - un hatchback în cinci uşi realizat exclusiv pentru piaţa europeanã – în cadrul Salonului de la Geneva. Conceptul Civic va fi expus în cadrul Salonului pânã la 13 martie 2005.

Imagini (0) Data: 3 March 2005 Comentarii (0)

Audi are cea mai ridicata valoare reziduala din clasa automobilelor de lux compacte
Noutati-auto

Audi se poate mandri ca doua din modelele sale au cea mai mare valoare reziduala dintre toate masinile de provenienta germana din clasa. Acest clasament a fost intocmit de revista auto germana ”Autobild”, in ultimul sau numar.

Imagini (0) Data: 1 February 2005 Comentarii (0)

Romcar si Siguranta Auto desfasoara campania “Ford, siguranta la MAX!”
Noutati-auto

Romcar, importatorul oficial al marcii Ford in Romania, si revista Siguranta Auto au lansat campania “Ford, siguranta la MAX!”. Campania se defasoara in perioada 6-18 decembrie si se adreseaza elevilor claselor a IV-a din cadrul Scolii Nr. 45 “Tudor Vladimirescu” din sectorul 1.

Imagini (0) Data: 7 December 2004 Comentarii (0)

Alfa GT este “L’Automobile più Bella del Mondo”
Noutati-auto

Ajuns la a 12-a editie, concursul “Cel mai frumos automobil din lume” si-a desemnat premiantii. La concurs au participat 60 de modele lansate in 2004, apatinand celor mai celebri producatori auto ai lumii. De la coupe la cabrio, de la sedan la city-car, de la monovolum la limuzine si supercar-uri, toate modelele au fost expuse publicului in Piazza d’Armi del Castello Sforzesco din Milano.

Imagini (0) Data: 15 November 2004 Comentarii (0)

Noile prevederi privind calcularea accizelor la autoturisme nu vor influenta foarte tare vânzarile auto
Noutati-auto

Piata auto romaneasca isi va reveni dupa tendinta de recul care va aparea in perioada imediat urmatoare introducerii noilor prevederi privind calculul accizelor la autoturisme noi achizitionate in leasing, cuprinse in proiectul de norme la Codul fiscal.

Imagini (0) Data: 20 October 2004 Comentarii (0)

Germanii îsi intorc fata de la automobilele autohtone
Noutati-auto

Din ce în ce mai mulţi cumpărători germani îşi intorc faţa de la mărcile de automobile de fabricaţie autohtonă: Audi, Mercedes şi Volkswagen au înregistrat cifre de vânzări mult sub media pieţei. Singurele mărci cu o tendinţă ascendentă sun BMW şi Porsche, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 10 September 2004 Comentarii (0)

Auto Cobalcescu a sarbatorit lansarea Daciei Logan - model pentru care spera vânzari de circa 300 de unitati
Noutati-auto

Flăcări, artificii, fum, confetti, geamuri sparte, lumini, muzica celor de la Sistem - pe scurt spectacol total. Aceasta a fost atmosfera în care s-a desfăşurat lansarea oficiale care a avut loc in data de 8 septembrie la ora 20 la Showroom-ul Dacia al Auto Cobalcescu.

Imagini (0) Data: 9 September 2004 Comentarii (0)

Audi A6 a primit distinctia "Automobilul de firma al anului 2004", la categoria sub 40.000 de euro
Noutati-auto

Porsche Romania, importator al mărcilor Audi, Volkswagen, Seat, Skoda şi Porsche, anunţă succesul noului Audi A6 la doua categorii mult râvnite pentru clasa din care face parte, în cadrul competitiei "Automobilul de firma al anului 2004”. Premiul este acordat de revista de specialitate FIRMENAUTO, în colaborare cu organizaţia DEKRA EXPERT.

Imagini (0) Data: 8 July 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1345 :: 18.91MB