No SSO cookie

Hyundai Auto România a marit perioada de garantie la 5 ani

voteaza
(0/ 0)
Hyundai Auto România a marit perioada de garantie la 5 ani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Perioada de garanţie a automobilelor importate de Hyundai Auto România a crescut de la 3 la 5 ani, compania dorind să dovedească în acest mod calitatea produselor şi, în special, a noilor generaţii de motoare, informează un comunicat al companiei, transmis, marţi, site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Aceasta facilitate, oferită clienţilor Hyundai de pe piaţa românească, se acordă numai pentru grupul motopropulsor şi anexe, la toate modelele existente în oferta Hyundai Auto România.
Începând din momentul achiziţionării automobilului Hyundai, orice defecţiune survenită pe parcursul garanţiei de 5 ani, la motor, respectiv la cutia de viteze, transmisia 4x4, diferenţiale şi anexe motor, va fi remediată fără nici un cost pentru utilizator, de către oricare service din reţeaua Hyundai din România.
Aceasta extensie a garanţiei se aplică tuturor automobilelor livrate începând cu data de 1 martie 2003. Fiecare prim utilizator primeşte la livrare un certificat în baza căruia i se acordă reparaţii gratuite în condiţiile garanţiei. [poza2d]Creşterea nivelului tehnologic al produselor Hyundai Motor Company a dus la o sporire semnificativă a calităţii acestora. Noile generaţii de automobile Hyundai beneficiază de intervale de revizie mărite, respectând necesitatea de a oferi clienţilor produse cu un cost de exploatare redus, se mai arată in comunicat.
Pentru maşinile Hyundai, reviziile sunt programate la fiecare 15.000 km, pe parcursul acestora nemaifiind necesară nici o alta revizie, schimb de ulei sau alte operaţiuni de întreţinere.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1277 :: 17.76MB