No SSO cookie
Daewoo Motor va ceda cota de 51 la suta din actiunile Daewoo Automobile Romania
Noutati-auto

Premierul Calin Popescu-Tariceanu a precizat, joi, intr-o intalnire cu ambasadorul SUA in Romania, Nicholas Taubman, ca partea coreeana a acceptat solicitarile partii romane privind cedarea de catre Daewoo Motor Co.Ltd a cotei de 51 la suta din actiunile SC Daewoo Automobile Romania SA si stingerea creantelor partii coreene impotriva acestei societati comerciale.

Imagini (0) Data: 23 June 2006 Comentarii (0)

Volvo recheama la service 158.000 de autovehicule vandute in intrega lume
Noutati-auto

Constructorul auto suedez Volvo Cars, filiala a grupului auto american Ford Motor Co., a anuntat luni rechemarea la service a aproximativ 158.000 de autovehicule vandute in intrega lume, din cauza unor posibile defectiuni la frana de mana, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 20 June 2006 Comentarii (0)

AAA Auto a vandut 2.000 de masini in mai putin de un an de la deschidere
Noutati-auto

Showroom-ul AAA Auto din Bucuresti a depasit cifra de 2.000 de masini vandute, in cele cateva luni de la deschidere, si si-a consolidat pozitia pe piata masinilor second-hand din Romania.

Imagini (0) Data: 7 June 2006 Comentarii (0)

Prima de 3.000 lei pentru proprietarii de masini vechi la achizitionarea unui autoturism nou
Noutati-auto

Programul de stimulare a innoirii parcului national auto va fi reluat in acest an, potrivit unei decizii a Guvernului, a anuntat, miercuri, Sulfina Barbu, ministrul mediului si gospodaririi apelor.

Imagini (0) Data: 26 May 2006 Comentarii (1)

Peste 200.000 de autovehicule Land Cruiser Prado rechemate la service
Noutati-auto

Grupul Toyota Motor Corp., cel mai mare constructor auto japonez, a anuntat, marti, ca va rechema la service aproximativ 210.000 de autovehicule de teren Land Cruiser Prado vandute in intreaga lume, din cauza unor posibile probleme la puntea spate, informeaza AP.

Imagini (0) Data: 17 May 2006 Comentarii (0)

Vanzarile de autovehicule hibride pe piata americana s-au dublat in 2005
Noutati-auto

Anul trecut numarul de autovehicule hibride vandute pe piata auto americana s-a dublat comparativ cu 2004, desi in continuare aceste autovehicule reprezinta putin peste un procent din vanzarile de autovehicule pe cea mai mare piata auto din lume, informeaza AP.

Imagini (0) Data: 8 May 2006 Comentarii (0)

Prima portiune de autostrada pe sectorul Drajna-Fetesti se va deschide circulatiei pe 1 iulie
Noutati-auto

Prima portiune de autostrada pe sectorul Drajna-Fetesti, cu circulatie pe ambele cai, se va deschide pe 1 iulie a.c., a anuntat, la Palatul Victoria, purtatorul de cuvant al guvernului Oana Marinescu.

Imagini (0) Data: 2 May 2006 Comentarii (0)

BMW se gandeste sa lanseze modele speciale de autoturisme pentru piata chineza
Noutati-auto

Constructorul auto german BMW AG analizeaza in prezent ideea de a dezvolta versiuni ale autoturismelor sale special concepute pentru piata chineza, a anuntat marti un purtator de cuvant de la BMW.

Imagini (0) Data: 26 April 2006 Comentarii (0)

Vanzarile de autovehicule Ford in Romania s-au dublat in primul trimestru
Noutati-auto

Vanzarile de autovehicule Ford pe piata romaneasca au crescut in primul trimestru de aproape doua ori fata de perioada similara a anului trecut, cifrandu-se la 2.246 unitati comparativ cu 1.220 unitati in trimestrul I 2005, informeaza compania Romcar, importatorul Ford in Romania.

Imagini (0) Data: 14 April 2006 Comentarii (0)

Numai 18 la suta dintre conducatorii auto din Romania poarta centura de siguranta
Noutati-auto

Numai 18 la suta dintre conducatorii auto din Romania respecta obligatia purtarii centurii de siguranta, in interiorul localitatii, releva un studiu national realizat de IMAS si Asociatia pentru Promovarea Sigurantei Auto (APSA).

Imagini (0) Data: 13 April 2006 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0523 :: 15.28MB