No SSO cookie

Aro incepe montarea automobilelor Crosslander in Brazilia

voteaza
(0/ 0)
Aro incepe montarea automobilelor Crosslander in Brazilia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul de automobile Aro a inaugurat, in Brazilia, linia de montaj pentru automobilele Crosslander, numele sub care producatorul va comercializa modelele montate in aceasta tara. Aro a incheiat, in acest scop, un parteneriat cu firma Crooslander do Brasil, care a furnizat instalatiile industriale.

 
 
Investia pentru punerea in functiune a liniei, cu o capacitate de 30 de automobile/zi, este de 32 de milioane de dolari, a precizat directorul general Aro, Aurel Dordea, prezent la inaugurare. Linia de montaj presupune spatii de depozitare, cabina de vopsire, hala de montaj, atelier de testare si pista de probe. Proiectul a generat crearea a 200 de locuri de munca.
Aro produce, in Brazilia, modelele Crosslander CL 244 si Crosslander CL 330, lansate oficial in aceasta perioada, la Salonul International al Automobilui, de la Sao Paolo, desfasurat intre 10 si 20 octombrie.

 

Cuvinte cheie:
Aro |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1263 :: 17.76MB