No SSO cookie
Mansory a pus mana pe BMW Serie7
Noutati-auto

Visul proprietarilor de BMW Serie 7 de a se bate de la egal la egal cu Mercedes S-Klasse AMG a prins in sfarsit viata prin intermediul a doua pachete de tuning oferite de elvetienii de la Mansory.

Imagini (4) Data: 23 March 2011 Comentarii (0)

McLaren, cea mai putin fiabila echipa din aceasta iarna
Formula 1

Cea mai fiabila masina de Formula 1 a acestei ierni a apartinut celor de la Ferrari, in timp ce masina cu cei mai putini kilometri la activ a fost McLaren Mercedes.

Imagini (1) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

S500, mai aproape de S65 AMG cu ajutor de la Inden Design
Noutati-auto

Tunerul german Inden Design a prezentat un nou pachet ce aduce Mercedes-Benz S500 (W221) mai aproape de S65 AMG. Cel putin, din punctul de vedere al aspectului exterior.

Imagini (11) Data: 15 March 2011 Comentarii (0)

Boullier: Red Bull si Ferrari sunt rivalele noastre
Formula 1

Managerul echipei de Formula 1 Lotus-Renault a declarat ca teamul sau trebuie sa ramana in 2011 peste Mercedes si McLaren si trebuie sa se lupte de la egal la egal cu Ferrari si Red Bull.

Imagini (1) Data: 14 March 2011 Comentarii (0)

OFICIAL: Iata noul BMW Seria 6 Coupe!
Noutati-auto

BMW a lansat primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Seria 6 Coupe. Noul model va debuta luna viitoare la Salonul Auto de la Shanghai si va avea ca si rivali directi modelele Jaguar XK si Mercedes E-Klasse Coupe.

Imagini (45) Data: 13 March 2011 Comentarii (0)

Brawn: ''Taurii'' sunt cei mai puternici
Formula 1

Ross Brawn crede ca Red Bull ramane principala favorita a debutului de sezon in Formula 1, in ciuda performantelor bune reusite de pilotii Mercedes in finalul testelor de la Barcelona.

Imagini (1) Data: 12 March 2011 Comentarii (0)

Hamilton: Nu suntem suficient de buni pentru a castiga
Formula 1

Lewis Hamilton a continuat previziunile sumbre cu privire la sansele echipei sale, McLaren Mercedes, de a obtine performante bune in acest sezon de Formula 1 si a declarat ca nu crede ca el sau Jenson Button au vreo sansa la titlul mondial la piloti.

Imagini (1) Data: 10 March 2011 Comentarii (0)

McLaren nu va testa joi
Formula 1

Echipa McLaren Mercedes a anuntat ca va efectua teste pe circuitul de la Barcelona marti, miercuri, vineri si sambata, urmand ca ziua de joi sa fie una de pauza pentru teamul britanic.

Imagini (1) Data: 8 March 2011 Comentarii (0)

Webber, impotriva ploii artificiale
Formula 1

Mark Webber, unul din pilotii echipei Red Bull, respinge categoric ideea introducerii unor curse de Formula 1 in care sa se creeze in mod artificial conditii de ploaie, de aceeasi parere cu australianul fiind si Nick Fry, de la Mercedes.

Imagini (1) Data: 4 March 2011 Comentarii (0)

Alonso, acuzat ca a incercat sa-l saboteze pe Hamilton
Formula 1

Fernando Alonso este acuzat intr-o carte nou aparuta in Marea Britanie ca ar fi incercat in mai multe randuri sa-l saboteze pe Lewis Hamilton atunci cand cei doi erau coechipieri la echipa de Formula 1 McLaren Mercedes.

Imagini (1) Data: 27 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2380 :: 15.29MB