No SSO cookie

McLaren nu va testa joi

voteaza
(0/ 0)
McLaren nu va testa joi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa McLaren Mercedes a anuntat ca va efectua teste pe circuitul de la Barcelona marti, miercuri, vineri si sambata, urmand ca ziua de joi sa fie una de pauza pentru teamul britanic.

 
 
Echipa de Formula 1 McLaren Mercedes si-a anuntat in mod oficial programul pentru ultima sesiune de teste a inceputului anului, de la Barcelona, din Spania, teamul britanic urmand sa sara peste ziua de teste de joi.

Testele de la Barcelona vor avea loc pe durata a cinci zile, de marti si pana sambata, dar echipele nu vor avea voie sa testeze decat in patru din aceste zile. In aceste conditii, majoritatea echipelor au optat pentru a testa de marti pana vineri, in timp ce Ferrari, Mercedes si Williams vor debuta pe circuitul catalan miercuri si isi vor incheia testele sambata.

McLaren, pe de alta parte, a hotarat sa faca lucrurile putin diferit, urmand a testa marti si miercuri, dupa care vineri si sambata, ziua de joi fiind una de pauza pentru vicecampioana de la constructori din sezonul 2010.

Motivul acestei modificari de program este ca ziua de pauza de joi va putea permite echipei sa transporte piese de schimb de la Woking, acolo unde are sediul central, la Barcelona, in caz ca acestea vor fi necesare. In ceea ce priveste programul celor doi piloti ai echipei, Jenson Button va pilota noul MP4-26 in primele doua zile de teste, in timp ce Lewis Hamilton va testa vineri si sambata.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1280 :: 15.06MB