No SSO cookie

Mansory a pus mana pe BMW Serie7

voteaza
(0/ 0)
Mansory a pus mana pe BMW Serie7
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Visul proprietarilor de BMW Serie 7 de a se bate de la egal la egal cu Mercedes S-Klasse AMG a prins in sfarsit viata prin intermediul a doua pachete de tuning oferite de elvetienii de la Mansory.

 
 
 

Ambele oferte sunt disponibile atat aftermarket, cat si pentru un BMW Serie 7 nou-nout, fie el F01 sau F02. Pentru BMW 750i, upgrade-ul consta in privinta partii mecanice la un remap al unitatii centrale si un filtru sport de aer, motorul V8 twin-turbo de 4,4 litri oferind acum un total de 490 CP (408 CP in versiunea standard) si un cuplu de 720 Nm

(600 Nm in standard).

 

In ceea ce il priveste pe BMW 760Li (versiunea cu ampatament lung), complexul Mercedes-Benz S65 AMG poate in sfarsit sa dispara, modelul bavarez depasind binisor bariera celor 600 CP. Mansory 760Li ofera prin intermediul acelorasi modificari (un nou program ECU si un filtru sport de aer) 640 CP (544 CP in standard) si 920 Nm (fara de 720 Nm in versiunea nemodificata). In cazul lui 760Li, sprintul 0-100 km/h se realizeaza in doar 4,2 secunde, adica o reducere de 0,4 secunde fata de versiunea standard.

 

Modificarile de performanta sunt completate de un pachet exterior extrem de original, cu noi lampi LED si o noua grila fata din fibra de carbon, in timp ce in spate a fost montata o aripa deportanta eleganta si functionala precum si o “fusta” sport cu cele patru evacuari din otel inoxidabil integrate. Se poate opta de asemenea pentru jantele Mansory de 22 inch, imbracate in anvelope sport 265/35 pentru axa fata si 296/30 pentru axa spate.

 

In interior, daca mai era nevoie pentru ca oricum Serie 7 este suficient de opulent in versiunea “normala”, sunt disponibile noi tipuri de tapiterie precum si un volan de pe care sigla BMW a disparut, dar care ofera aceeasi functionalitate precum cel original.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2405 :: 17.79MB