No SSO cookie

McLaren, cea mai putin fiabila echipa din aceasta iarna

voteaza
(0/ 0)
McLaren, cea mai putin fiabila echipa din aceasta iarna
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cea mai fiabila masina de Formula 1 a acestei ierni a apartinut celor de la Ferrari, in timp ce masina cu cei mai putini kilometri la activ a fost McLaren Mercedes.

 
 
La capatul celor patru sesiuni de teste din aceasta iarna in Formula 1, o analiza a publicatiei germane Auto Motor und Sport a relevat ca McLaren a fost cea mai putin fiabila echipa dintre cele prezente in aceste teste.

In ceea ce priveste cea mai fiabila masina de Formula 1, aceasta este noua F 150 Italia de la Ferrari, care a reusit sa depaseasca Red Bull la numarul de kilometri realizati in total cu aproximativ 800.

Dupa Ferrari si Red Bull, echipe laudate de toata lumea ca extrem de fiabile in aceasta iarna, Sauber, Mercedes, Toro Rosso si Williams s-au clasat si ele bine in ierarhia numarului de kilometri realizati in teste.

La coada clasamentului, McLaren Mercedes, care a suferit de probleme tehnice din cele mai variate, de la probleme hidraulice pana la dificultati aerodinamice, a depasit chiar si pe Virgin, Lotus si Force India, reusind sa incheie doar aproximativ jumatate din cei 7000 de kilometri ai celor de la Ferrari.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1553 :: 16.2MB