No SSO cookie
SLS 63 Supersport GT by Kicherer
Noutati-auto

Acesta este SLS 63 Supersport GT, pregatit de tunerul german Kicherer. Compania din Stockach numeste viziunea proprie a lui Mercedes SLS AMG o masina "furioasa si agresiva”.

Imagini (12) Data: 22 April 2011 Comentarii (0)

Shanghai 2011: Volvo Concept Universe, preview pentru viitorul S80
Noutati-auto

Noul proprietar al lui Volvo, compania chineza Geely, are planuri mari cu marca suedeza. Aceea de a o transforma, astfel incat fosta divizie Ford sa ajunga o marca premium adevarata, capabila sa concureze de la egal la egal cu Mercedes-Benz, Audi si BMW. Un vis pe care Volvo il are de cateva decenii deja si care a ramas, pana acum, doar atat: un vis...

Imagini (18) Data: 19 April 2011 Comentarii (0)

Rosberg, dezamagit la finele cursei de la Shanghai
Formula 1

Nico Rosberg este de parere ca putea obtine mult mai mult decat un loc cinci in Marele Premiu al Chinei si ca Mercedes trebuie sa invete din erorile comise la Shanghai.

Imagini (1) Data: 18 April 2011 Comentarii (0)

Vettel, primul si in sesiunea a doua de antrenamente din China
Formula 1

Sebastian Vettel a obtinut cel mai rapid timp si in sesiunea a doua de antrenamente libere din China, fiind de aceasta data urmat de Lewis Hamilton si Jenson Button, cei doi piloti McLaren Mercedes.

Imagini (0) Data: 15 April 2011 Comentarii (0)

Schumacher: Suntem pur si simplu prea lenti
Formula 1

Michael Schumacher, pilotul echipei de Formula 1 Mercedes si ocupant al locului al noualea in Marele Premiu de la Sepang, este de parere ca nu ar fi putut obtine mai mult in Malaezia, in conditiile in care masinile germane sunt pur si simplu prea lente.

Imagini (1) Data: 11 April 2011 Comentarii (0)

Vettel va pleca din pole-position la Melbourne
Formula 1

Sebastian Vettel va pleca din pole-position in prima cursa de Formula 1 a sezonului 2011, campionul mondial en-titre urmand sa fie secondat de Lewis Hamilton, de la McLaren Mercedes, pe grila de start de la Melbourne.

Imagini (1) Data: 26 March 2011 Comentarii (0)

Brilliant Van este un Maybach intr-un Sprinter
Noutati-auto

Brilliant Transportation aduce luxul unui Maybach intr-un microbuz Mercedes Sprinter.

Imagini (11) Data: 25 March 2011 Comentarii (0)

Schumacher: Suntem imediat dupa Red Bull
Formula 1

Michael Schumacher este de parere ca echipa Mercedes este capabila de performante foarte bune in acest sezon si ca germanii sunt in acest moment a doua echipa din Formula 1, imediat dupa Red Bull.

Imagini (1) Data: 24 March 2011 Comentarii (0)

Button: Perioadele grele ne fac mai puternici
Formula 1

Jenson Button a declarat ca este alaturi de echipa sa, McLaren Mercedes, si ca perioada mai dificila poate fi depasita doar daca toata lumea va ramane unita si va crede in fortele teamului.

Imagini (1) Data: 23 March 2011 Comentarii (0)

Brabus 800 iBusiness 2.0 este cel mai rapid birou pe roti din lume
Noutati-auto

Brabus este unul dintre cei mai cunosuti tuneri germani din lume. Tunerul este specializat pe modelele Mercedes, iar cea mai recenta creatie este noul Brabus 800 iBusiness, o adevarata capodopera a tehnologiei.

Imagini (21) Data: 23 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1532 :: 15.29MB