No SSO cookie
Rosberg: Mergem in directia corecta
Formula 1

Germanul Nico Rosberg a declarat ca noul monopost Mercedes inregistreaza progrese vizibile si ca mare parte a problemelor tehnice din acest inceput de an au fost deja rezolvate.

Imagini (1) Data: 21 February 2011 Comentarii (0)

Schumacher: Noua masina nu este una de titlu
Formula 1

Michael Schumacher a declarat ca obiectivul echipei Mercedes nu poate fi titlul mondial in acest sezon si ca maximul care se poate obtine in 2011 va fi o victorie de etapa.

Imagini (1) Data: 19 February 2011 Comentarii (0)

Williams: Problemele de la Jerez nu sunt motiv de ingrijorare
Formula 1

Problemele intampinate de masinile Mercedes la Jerez nu sunt motiv real de ingrijorare pentru inginerii echipei si vor fi rezolvate pana la debutul sezonului, conform declaratiilor lui Sam Michael.

Imagini (1) Data: 14 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul episod Top Gear
Noutati-auto

Noul episod Top Gear a fost difuzat in Marea Britanie duminica seara. Echipa Top Gear a mers in Albania pentru a testa trei dintre cele mai luxoase limuzine ale momentului: Mercedes S65 AMG, Rolls Royce Ghost si Bentley Mulsanne. Se pare ca 80% dintre masinile inmatriculate in Albania sunt Mercedes.

Imagini (1) Data: 9 February 2011 Comentarii (0)

McLaren a lansat noua masina la Berlin
Formula 1

Noul monopost de Formula 1 al echipei McLaren Mercedes a fost prezentat oficial in cadrul unui eveniment special organizat, desfasurat la Berlin vineri.

Imagini (1) Data: 7 February 2011 Comentarii (0)

Hamilton: E extraordinar sa revin in cockpit
Formula 1

Lewis Hamilton a fost extrem de entuziasmat la capatul primei sale zile de teste din 2011, declarand ca s-a simtit din nou ''ca acasa'' in momentul in care a pasit in monopostul McLaren Mercedes.

Imagini (1) Data: 3 February 2011 Comentarii (0)

Schumacher: Interesant, dar scurt
Formula 1

Michael Schumacher s-a declarat multumit de prima zi de teste a noii masini Mercedes, in ciuda faptului ca nu a putut sa efectueze decat 15 tururi.

Imagini (1) Data: 2 February 2011 Comentarii (0)

Producatorii auto parasesc Egiptul
Noutati-auto

General Motors, BMW, Mercedes si alti producatori isi inchid uzinele din Egipt, pe fondul crizei politice locale.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (2)

VIDEO: AutoExpress prezinta noul Audi A6
Noutati-auto

Jurnalistii britanici de la AutoExpress au reusit sa testeze noul Audi A6. Modelul testat este dotat cu un propulsor V6 TDI de 3.0 litri, propulsor capabil sa dezvolte o putere maxima de 242 CP si cuplu de 500 Nm. Rivalii principali sunt noul Mercedes E Klasse si BMW Seria 5.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Heidfeld are sanse mici sa revina in F1
Formula 1

Germanul Nick Heidfeld nu va reveni cel mai probabil ca pilot de rezerva la echipa de Formula 1 Mercedes GP, oficialii acesteia declarand ca nu sunt interesati de achizitionarea unui alt pilot neamt.

Imagini (1) Data: 29 January 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2210 :: 18.84MB