No SSO cookie

Boullier: Red Bull si Ferrari sunt rivalele noastre

voteaza
(0/ 0)
Boullier: Red Bull si Ferrari sunt rivalele noastre
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Managerul echipei de Formula 1 Lotus-Renault a declarat ca teamul sau trebuie sa ramana in 2011 peste Mercedes si McLaren si trebuie sa se lupte de la egal la egal cu Ferrari si Red Bull.

 
 
Eric Boullier, managerul echipei de Formula 1 Renault, a declarat ca obiectivul teamului sau in acest sezon va fi sa depaseasca echipe precum McLaren si Mercedes GP si sa se lupte de la egal la egal cu marile favorite, Red Bull si Ferrari.

Noua masina Renault, modelul R31, a captat foarte multa atentie inca de la lansarea sa, designul monopostului fiind unul extrem de revolutionar si de spectaculos, facand dintr-o masina de mijlocul clasamentului anul trecut una care a fost in permanenta in teste printre cele mai rapide de pe circuit.

In aceste conditii, Boullier spune ca vede echipele Red Bull si Ferrari ca principalele adversare ale echipei sale, cu toate ca va fi destul de dificil ca acestea sa fie ajunse din urma, dupa ce sezonul trecut erau cu mult peste Renault. Managerul francez a mai afirmat ca este inca prea devreme pentru a spune daca echipa sa poate castiga curse in 2011, dar ca acesta trebuie sa fie telul anului.


In ceea ce priveste echipele McLaren si Mercedes GP, Boullier crede ca Renault este deja peste amandoua, dar ca adevarata provocare va fi ramanarea in acea pozitie, avand in vedere resursele extraordinare financiare si logistice ale celor doua teamuri.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0788 :: 17.78MB