No SSO cookie

Rosberg, dezamagit la finele cursei de la Shanghai

voteaza
(0/ 0)
Rosberg, dezamagit la finele cursei de la Shanghai
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nico Rosberg este de parere ca putea obtine mult mai mult decat un loc cinci in Marele Premiu al Chinei si ca Mercedes trebuie sa invete din erorile comise la Shanghai.

 
 
Germanul Nico Rosberg s-a declarat dezamagit de rezultatul obtinut in Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, cu toate ca locul cinci ocupat in final la Shanghai reprezinta cel mai bun rezultat al sau si al echipei Mercedes in acest debut de sezon.

Rosberg a plecat al patrulea la startul Marelui Premiu de la Shanghai si a beneficiat de o strategie cu trei opriri, aceasta dovedindu-se cea mai inteligenta optiune in aceasta cursa. Si cu toate ca germanul a evoluat foarte bine mare parte din cursa si chiar a fost la conducere pentru o buna bucata de vreme, pilotul Mercedes a fost oblihat sa se multumeasca doar cu un loc cinci din cauza unei probleme cu consumul de combustibil.

'' Bineinteles ca sunt dezamagit de rezultatul de aici, in conditiile in care nu am stiut sa profitam la maxim de o oportunitate foarte buna. '' a declarat pilotul Mercedes, care a adaugat:
'' Am fi putut obtine un loc pe podium sau poate chiar mai mult, dar sper sa invatam cu totii din greselile de azi si sa ne asiguram ca data viitoare vom face totul pentru a obtine rezultatele meritate. ''

De partea cealalta, si coechipierul lui Nico Rosberg, Michael Schumacher a avut parte de o clasare onorabila in China, reusind sa incheie cursa in puncte, pe locul opt. Fostul campion mondial a caracterizat cursa de la Shanghai ca una extrem de distractiva si s-a declarat multumit cu pozitia ocupata in final.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1038 :: 22.11MB