No SSO cookie

Button: Perioadele grele ne fac mai puternici

voteaza
(0/ 0)
Button: Perioadele grele ne fac mai puternici
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jenson Button a declarat ca este alaturi de echipa sa, McLaren Mercedes, si ca perioada mai dificila poate fi depasita doar daca toata lumea va ramane unita si va crede in fortele teamului.

 
 
Britanicul Jenson Button si-a reafirmat atasamentul pentru echipa de Formula 1 McLaren Mercedes si a declarat ca toata lumea din cadrul echipei trebuie sa ramana unita, chiar si in perioadele mai dificile.

McLaren a ales sa lanseze noul monopost cu intarziere fata de concurente, acest lucru costand-o grav. De asemenea, masina a dat dovada de numeroase probleme, atat in ceea ce priveste viteza, cat mai ales din punctul de vedere al fiabilitatii, clasandu-se pe ultimul loc in ierarhia masinilor cu cei mai multi kilometri in teste.

In ciuda acestor probleme, Button declara ca se simte in continuare ca acasa la McLaren si ca nu se gandeste sa plece prea curand de aici. De asemenea, campionul mondial din 2009 a spus ca are inca incredere in capacitatile echipei de a trece peste momentele dificile si de a castiga noi titluri.


Jenson Button s-a referit si la speculatiile plecarii coechipierului sau, Lewis Hamilton. Astfel, fostul pilot Brawn este de parere ca ar fi o eroare o decizie de acest gen, in conditiile in care si Hamilton se simte foarte bine alaturi de McLaren.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0925 :: 22.11MB