No SSO cookie

Brilliant Van este un Maybach intr-un Sprinter

voteaza
(0/ 0)
Brilliant Van este un Maybach intr-un Sprinter
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brilliant Transportation aduce luxul unui Maybach intr-un microbuz Mercedes Sprinter.

 
 
Mercedes-Benz Sprinter este o masina perfecta pentru a duce sase persoane la aeroport, asigurand si confort si viteza, in acest scop. Insa daca vrei ca totul sa se petreaca intr-un aer mai luxos si mai exclusivist, sau pur si simplu vrei mai mult spatiu, avem deja o problema.


Brilliant Transportation a gasit raspunsul la aceste situatii si ofera celor interesati Brilliant Van, care nu numai ca este de-a dreptul luxos, ci face ca mersul cu un Maybach sa devina un gest destinat plebeilor.


Brilliant Van este in esenta sa, o limuzina cu foarte mult spatiu pe verticala. In locul randurilor de scaune, acest Sprinter de lux vine echipat cu patru fotolii din piele, patru adevarate tronuri, care si-ar gasi oricand locul, in oricare dintre resedintele de lux.
In interior, pasagerii pot urmari programele TV la unul dintre ecranele de 32 inci, sau pot asculta muzica cu ajutorul instalatiei audio, prevazuta cu 8 boxe.
Ecranele TV sunt conectate la semnalul DirecTV, iar semnalul audio poate fi blocat, astfel incat sa nu-i deranjeze pe ceilalti, cu ajutorul castilor audio wireless. Pentru accesul la Internet, Brilliant Van este echipat cu WiFi si este dotat si cu imprimanta color si telefoane cu tehnologie hands-free.


Brilliant Transportation are deja flote operationale in New York si Los Angeles. Costul unui astfel de vehicul se ridica la 190.000$ pentru modelul Mercedes-Benz Sprinter Grand Edition.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3706 :: 17.79MB