No SSO cookie

Brabus 800 iBusiness 2.0 este cel mai rapid birou pe roti din lume

voteaza
(0/ 0)
Brabus 800 iBusiness 2.0 este cel mai rapid birou pe roti din lume
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brabus este unul dintre cei mai cunosuti tuneri germani din lume. Tunerul este specializat pe modelele Mercedes, iar cea mai recenta creatie este noul Brabus 800 iBusiness, o adevarata capodopera a tehnologiei.

 
 
Modelul Brabus 800 iBusiness este inspirat de noua tableta iPad 2. Noul birou pe roti este o combinatie intre tehnologia de ultima ora si performante de invidiat. Masina de baza este un Mercedes S-Klasse capabil sa dezvolte 800 CP.

Noul Brabus 800 este dotat cu un propulsor V12 de 6.3 litri capabil sa dezvolte 800 CP si 1.410 Nm. Cuplul motor a fost limitat la 1.100 Nm pentru a nu distruge transmisia. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.9 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 350 km/h.

Interiorul este dominat de tehnologie de ultima ora si piele de inalta calitate. Inginerii germani au integrat doua tablete Apple iPad 2 in spatarul scaunelor frontale.  Acestea sunt conectate prin WiFi la un Mini Mac care are rolul de computer central si este pozitionat in portbagaj. Pe langa cele doua iPad-uri, Brabus ofera si un monitor TFT de 15.2 inch montat in plafon, doua monitoare montate in tetiere si un iPod touch de 64 GB care poate stoca pana la 14.000 de melodii.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0972 :: 17.81MB