No SSO cookie

Domenicali: Strategia va fi vitala, calificarile vor fi mai putin importante

voteaza
(0/ 0)
Domenicali: Strategia va fi vitala, calificarile vor fi mai putin importante
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Managerul Ferrari este de parere ca, odata cu introducerea noilor pneuri Pirelli in Formula 1, strategiile echipelor vor conta mai mult in stabilirea ierarhiilor decat calificarile si locul ocupat de o masina la startul unei curse.

 
 
Stefano Domenicali, managerul general al echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat ca strategiile echipelor vor juca un rol mai important in stabilirea castigatorilor incepand cu sezonul 2011 si ca evolutiile din calificari si pozitiile din care vor pleca monoposturile vor conta mai putin.

Noul furnizor de pneuri, compania italiana Pirelli, a dezvoltat anvelope cu o rata a degradarii mult mai ridicata, in speranta de a contribui la cresterea spectaculozitatii si a imprevizibilului in Formula 1. In aceste conditii, Domenicali se asteapta la strategii cu mai multe opriri la boxe decat in sezoanele precedente, ceea ce va face ca pozitiile de pe grila de start sa fie mai putin importante.

'' In mod sigur, numarul de opriri la boxe necesare pentru incheierea unei curse in conditii competitive va creste semnificativ. Acest lucru va face ca rolul diferitilor membri ai echipei sa devina mai important in stabilirea ierarhiei unei curse de Formula 1.''
a declarat oficialul italian.

In ceea ce priveste nivelul de performanta de care este capabil noul monopost Ferrari, Domenicali a declarat ca acesta ramane inca o necunoscuta care nu va putea fi elucidata decat dupa sfarsitul primei curse a sezonului, cea din Australia. '' Ceea ce este insa sigur este ca atmosfera in sanul echipei este foarte buna si ca toata lumea de-abia asteapta weekendul din Melbourne. '' si-a incheiat declaratia managerul Ferrari.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3457 :: 22.11MB