No SSO cookie

Super-galerie foto Hennessey Venom GT

voteaza
(0/ 0)
Super-galerie foto Hennessey Venom GT
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu doar 10 exemplare fabricate anual, sunt foarte mari sansele ca extrem de multi dintre noi sa nu vada vreodata un Hennessey Venom GT in realitate. De aceea, ne-am gandit ca o sa va faca foarte rau sa vedeti aceasta masina in toata splendoarea ei, macar intr-o supergalerie foto. La urma urmei, de ce doar noi sa suferim?

 
 
 

In cazul in care nu sunteti inca furiosi, vom mai pune cateva paie pe foc, desi este foarte posibil sa stiti deja aceste informatii. Construit pe platforma lui Lotus Elise/Exige, Venom GT combina un sasiu extraordinar de usor si de rigid cu puterea unui american clasic, un V8 pe care il puteti regasi si sub capota lui Chevrolet Corvette ZR1. 

 

In goana dupa performanta, daca lasam la o parte fibra de carbon folosita pentru caroserie si chiar si pentru jante, va mai spunem ca Hennessey va ofera daca sunteti putin pretentiosi 725 cai-putere pentru o masina ce cantareste 1.220 kg cu tot cu sofer. Daca sunteti pretentiosi cu adevarat insa, exista si o versiune twin-turbo ce ofera 1 CP pentru fiecare kilogram al masinii.

 

Am lasat intentionat la sfarsit doua alte cifre, ce nu mai necesita detalii suplimentare: 0-100 km/h in 2,4 secunde si 0-300 km/h in 14,9 secunde. Curiosi sa stiti viteza maxima? Si noi, pentru ca Hennessey nu a comunicat-o nici pana in prezent...

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8978 :: 17.81MB