No SSO cookie
Cum sa faceti un Bugatti Veyron din hartie
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material foarte tare. Nu stim cat de des aveti ocazia sa vedeti asa ceva. O persoana s-a gandit sa construiasca o masina din hartie si ce model putea sa aleaga daca nu un Veyron. Daca vreti sa vedeti ceva foarte tare, atunci va invitam sa urmariti materialul video propus de noi.

Imagini (0) Data: 5 May 2012 Comentarii (0)

Arrinera Venocara - Un supercar polonez
Noutati-auto

Polonezii de la Arrinera Automotive ne prezinta cea mai noua creatie a lor. Aceasta este Arrinera Venocara si este o masina extrem de interesanta, atat din punct de vedere estetic cat si din punctul de vedere al performantei. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (15) Data: 3 May 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu noul Renault Clio
Noutati-auto

Va prezentam astazi o serie de imagini cu a patra generatie a celebrului Clio. Masina va veni cu schimbari sesizabile, cel putin la nivel estetic. Francezii sunt foarte secretosi cand vine vorba de acest model, insa noi avem o serie de imagini spion pe care va invitam sa le urmariti.

Imagini (14) Data: 2 May 2012 Comentarii (0)

TUNING: Toyota Celica
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti ceva interesant, mai exact un tuning interesant. Probabil aceasta lucrare este unica, dar noi consideram ca unicitatea ei nu este una buna. Daca vreti sa vedeti cum arata o masina cu o garda atat de joasa, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 29 April 2012 Comentarii (0)

BMW revine in campionatul german de turisme, DTM
Noutati-auto

BMW revine in campionatul german de turisme DTM dupa o absenta mult prea lunga, aproximativ 20 de ani. Producatorul german va veni cu o super masina si spera sa castige titlul. Daca vreti sa aflati mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 26 April 2012 Comentarii (0)

Un model de exceptie - Jaguar XJ Ultimate
Noutati-auto

Cei de la Jaguar vin pe piata cu un super model. Acesta se numeste XJ Ultimate si inglobeaza stilul, eleganta si luxul britanic. Masina a fost prezentata in cadrul Salonului Auto International de la Beijing, iar noi va oferim mai multe detalii.

Imagini (22) Data: 25 April 2012 Comentarii (0)

Fosta Miss Tuning alaturi de un Nissan GT-R
Noutati-auto

Silvia Hauten, fosta Miss Tuning, si-a oferit toata frumusetea intr-un pictorial de zile mari, alaturi de o masina exceptionala, Nissan GT-R. In plus, pe langa frumusetea modelului, veti avea ocazia sa vedeti si un GT-R modificat. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

Imagini (4) Data: 24 April 2012 Comentarii (0)

Bentley Mulsanne Diamond Jubilee
Noutati-auto

Va prezentam astazi o masina cu adevarat exclusivista, Bentley Mulsanne Diamond Jubilee. Aceasta editie vine intr-o editie limitata de doar 60 de exemplare. Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati mai multe despre acest model exceptional, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (15) Data: 23 April 2012 Comentarii (0)

Cascadorii marca Ken Block cu o masinuta teleghidata
Noutati-auto

Cei de la Hot Wheels o comit din nou si vin sa ne prezinte celebra masina pilotata de Ken Block in diverse ipostaze. Ineditul vine din faptul ca masina este una teleghidata. Daca vreti sa vedeti niste cascadorii interesante, va invitam sa urmariti materialul video propus de noi.

Imagini (0) Data: 21 April 2012 Comentarii (0)

Audi RS6 Avant in actiune
Noutati-auto

Cei de la Audi si-au scos la lumina viitorul model RS6 Avant. De data aceasta masina a fost surprinsa pe camerele video in timpul unor teste. O masina interesanta si puternica in acelasi timp. Va invitam sa cititi mai departe si sa urmariti materialul video exclusiv.

Imagini (0) Data: 20 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3375 :: 15.3MB