No SSO cookie

Arrinera Venocara - Un supercar polonez

voteaza
(0/ 0)
Arrinera Venocara - Un supercar polonez
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Polonezii de la Arrinera Automotive ne prezinta cea mai noua creatie a lor. Aceasta este Arrinera Venocara si este o masina extrem de interesanta, atat din punct de vedere estetic cat si din punctul de vedere al performantei. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Producatorul polonez Arrinera Automotive a venit recent cu o serie de imagini oficiale cu cel mai nou model produs de ei. Acesta intra in categoria masinilor exotice si putem spune ca are un aspect interesant.
Arrinera Venocara, caci asa se numeste modelul, are parte de foarte multa atentie. Avand in vedere capabilitatile sale si faptul ca se vor produce un numar limitat de modele, atrage bogatasii ca un magnet. Cel putin pe cei ce s-au saturat de marci precum Ferrari sau Lamborghini.
Pretul modelului porneste de la 100.000 de lire sterline. Nu e foarte mult avand in vedere segmentul in care se afla Venocara si performantele sale.
Sub capota gasim un V8 de 6.2 litri capabil sa dezvolte 650 CP si un cuplu maxim de 820 Nm. Motorul este cuplat la o cutie de viteze secventiala. Cat despre greutate, ei bine, e o masina destul de usoara. Are doar 1,3 tone si asta se datoreaza utilizarii intense a fibrei de carbon.
Va mai spunem ca masina ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 3.2 secunde, de la 0 la 200 km/h in 8.9 secunde, atingand viteza maxima de 340 km/h.
Iar daca ne uitam la aceste date, ne dam seama ca acest model se afla la acelasi nivel cu Ferrari 458 Italia sau Lamborghini Gallardo. Totusi, Venocara este la jumate de pret fata de modele mentionate anterior.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3810 :: 17.8MB