No SSO cookie
Direct din Polonia - Arrinera Hussarya
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model polonez, Arrinera Hussarya. O masina de top, cel putin asa se vrea. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 7 August 2012 Comentarii (0)

BMW Z4 GT3 a urcat pe podium in cursa de 24 de ore de la Spa
Noutati-auto

Ploaie foarte puternică, 16 perioade neutralizare şi mai multe tururi rapide: echipele private BMW şi piloţii acestora au avut parte de o cursă de 24 de ore de la Spa-Francorchamps (Belgia) care s-a dovedit a fi una halucinantă. După 508 tururi şi încă o întrecere palpitantă în Ardeni, maşina BMW Z4 GT3 #66, înscrisă de Vita4One Racing, a încheiat pe locul al treilea.

Imagini (6) Data: 31 July 2012 Comentarii (0)

Intre timp in Rusia - A facut drift intr-un stalp de metal
Noutati-auto

Va invitam sa vedeti cat de iresponsabili sunt anumiti soferi si de ce sunt in stare pe drumurile publice. Uneori degeaba ai masina daca indemanarea ta este egala cu zero.

Imagini (0) Data: 31 July 2012 Comentarii (1)

VIDEO: Zece masini, un singur scop: Cea mai mare viteza
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video extrem de interesant. Zece masini puternice se dueleaza pentru titlul de Cea mai rapida masina. Daca doriti sa aflati cine a castigat, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 26 July 2012 Comentarii (0)

Intalnirea Clasicilor: Mercedes-Benz si Turneul de Golf Open Championship
Noutati-auto

Pentru al doilea an consecutiv, Mercedes-Benz este Maşina Oficială a turneului Open Championship, desfăşurat între 19 şi 22 iulie, în cadrul celebrului club de golf din Anglia, Royal Lytham & St Annes Golf Club

Imagini (0) Data: 21 July 2012 Comentarii (0)

Senzatii off-road pentru pilotii inscrisi in Raliul Sibiului
MotorSport Romania

Sepp Wiegand, Mathieu Arzeno, Michael Burri si Dan Gartofan au schimbat, la shakedown, masina de curse cu prototipurile Ghe-O Motors.

Imagini (3) Data: 20 July 2012 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Romania sustine din nou sportul alb, in cadrul turneului BCR Open Romania
Noutati-auto

Mercedes-Benz România este din nou alături de Federaţia Română de Tenis şi MPG, susţinând turneul feminin BCR Open România în calitate de Maşină Oficială a competiţiei. Astfel, compania germană îşi exprimă aprecierea faţă de sportul alb, încurajând performanţa şi recunoscând tinerele talente feminine.

Imagini (3) Data: 18 July 2012 Comentarii (0)

Cei de la Fiat se pregatesc de lansarea lui Panda Van
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre acest nou model produs de Fiat, Panda Van. El este destinat celor ce doresc atat o masina de oras, cat si o masina de transport. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (11) Data: 11 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Pozitionarea rotilor - Noul trend din Tara Soarelui Rasare
Tuning

Nu ati vazut tot ce se putea vedea in materie de tuning. Asta o spunem acum, dupa ce am dat peste aceasta masina provenita. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 1 July 2012 Comentarii (1)

VIDEO: Lada 2101 impotriva unui Porsche 911 Carrera RS si Nissan GT-R
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video inedit. Celebra masina ruseasca concureaza impotriva a doi bolizi de renume. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum s-a descurcat, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 27 June 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2792 :: 15.35MB