No SSO cookie

Audi RS6 Avant in actiune

voteaza
(0/ 0)
Audi RS6 Avant in actiune
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Audi si-au scos la lumina viitorul model RS6 Avant. De data aceasta masina a fost surprinsa pe camerele video in timpul unor teste. O masina interesanta si puternica in acelasi timp. Va invitam sa cititi mai departe si sa urmariti materialul video exclusiv.

 
 

Dupa ce v-am prezentat o serie de imagini spion, a venit timpul sa va aducem si un material video cu acest model german de exceptie.
RS6 Avant a fost surprins in timpul unor teste desfasurate pe pista de la Nurburgring din Germania. De aceasta data veti avea ocazia sa auziti cum suna un model puternic, marca Audi. Se banuieste ca modelul va beneficia de un motor twin-turbo V8 de 4.0 litri. Acest motor va inlocui actualul V10 de 5.0 litri. Totusi acest lucru ramane la stadiul de zvon. Voi ce spuneti, masina beneficiaza de un V8 turbo sau de un V10?Pentru a va da seama va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2428 :: 22.11MB