No SSO cookie

Fosta Miss Tuning alaturi de un Nissan GT-R

voteaza
(0/ 0)
Fosta Miss Tuning alaturi de un Nissan GT-R
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Silvia Hauten, fosta Miss Tuning, si-a oferit toata frumusetea intr-un pictorial de zile mari, alaturi de o masina exceptionala, Nissan GT-R. In plus, pe langa frumusetea modelului, veti avea ocazia sa vedeti si un GT-R modificat. Pentru mai multe detalii sunteti invitati sa cititi mai departe.

 
 

Un supercar japonez, Nissan GT-R si o femeie superba. De atata a fost nevoie pentru crearea acestui pictorial incendiar.
Nissan-ul a trecut inainte de sesiunea foto prin garajul germanilor de la CoverEFX, unde masina a trecut printr-o serie de modificari. Astfel, i s-au conferit 596 CP si un cuplu maxim de 751 Nm. Rezultatele obtinute se datoreaza unui soft dedicat controlului motorului dar si datorita instalarii unui sistem de evacuare sport. In plus, masina poate reveni la performantele obisnuite prin apasarea unui buton localizat pe volan. Cam atat despre masina.
In continuare va invitam sa urmariti gratioasa colaborare. Imaginile nu va vor dezamagi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2599 :: 22.17MB