No SSO cookie
Nissan Leaf transformat intr-o limuzina luxoasa
Noutati-auto

O companie care produce limuzine s-a gandit sa transforme celebra masina electrica intr-o limuzina luxoasa. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 27 June 2012 Comentarii (0)

Motorul EcoBoost de 1,0 litri castiga un premiu important
Noutati-auto

Noul motor EcoBoost de 1,0 litri produs de Ford a castigat premiul "Motorul International al Anului" 2012. Motorul EcoBoost de 1,0 litri a castigat si premiile "Cel mai bun motor nou" si "Cel mai bun motor sub 1,0 litri", acordate de revista Engine Technology International. Noul Focus este prima masina care va fi echipata cu motorul EcoBoost de 1,0 litri in trei cilindri.  Motorul va echipa si modelele Ford C-MAX si B-MAX in Europa in cursul acestui an.

Imagini (0) Data: 14 June 2012 Comentarii (0)

Buick Verano 2013
Noutati-auto

Noua versiune Buick Verano 2013 a fost lansata. Masina vine cu diverse noutati interesante. Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (12) Data: 12 June 2012 Comentarii (0)

Primele teste cu SRT Viper GTS-R
Noutati-auto

Acest model nou a fost testat recent si va invitam sa aflati si sa vedeti cum s-a descurcat. SRT Viper GTS-R este o masina extraordinara din punct de vedere al performantei.

Imagini (0) Data: 11 June 2012 Comentarii (0)

Mercedes-Benz celebreaza excelenta la TIFF 2012
Noutati-auto

Pentru a cincea oara, masina oficiala a festivalului, Mercedes-Benz conduce celebritatile la TIFF 2012. Mercedes-Benz ofera si in acest an Premiul de Excelenta in cadrul Festivalului International de Film Transilvania.

Imagini (3) Data: 8 June 2012 Comentarii (0)

Chrysler Sebring transformat in Bentley Continental GTC
Tuning

O persoana s-a plictisit probabil de masina sa si a transformat Sebringul intr-un veritabil Bentley Continental GTC. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 6 June 2012 Comentarii (0)

Editorial: Opriti masacrarea masinilor!
Editoriale

De cate ori o masina este vopsita in roz, mov, sau moz, se mai naste un exemplar din Hello Kitty, iar masina moare in chinuri de rusine.

Imagini (2) Data: 5 June 2012 Comentarii (0)

Aston Martin DB7 transformat in DB4 Zagato
Noutati-auto

O companie engleza ofera de acum un kit de transformare. Astfel, posesorii de Aston Martin DB7 isi vor putea transforma masina intr-un DB4 Zagato, un superb model clasic. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (10) Data: 31 May 2012 Comentarii (0)

Alfa Romeo Carlo Chiti Concept
Concepte

Un designer independent a realizat un studiu de design cu privire la modul in care ar arata viitoarea masina sport produsa de Alfa Romeo. Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 30 May 2012 Comentarii (0)

Ford Mustang Shelby GT500 in actiune
Noutati-auto

Ford Mustang Shelby GT500 este o masina rapida, dar cat de rapida? Va invitam sa urmariti un material video interesant. Daca sunteti curiosi sa aflati viteza maxima a acestui bolid atunci cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 29 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2129 :: 18.91MB