No SSO cookie

TUNING: Toyota Celica

voteaza
(0/ 0)
TUNING: Toyota Celica
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va invitam sa urmariti ceva interesant, mai exact un tuning interesant. Probabil aceasta lucrare este unica, dar noi consideram ca unicitatea ei nu este una buna. Daca vreti sa vedeti cum arata o masina cu o garda atat de joasa, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Tuningul poate imbunatati o masina, atat din punct de vedere al performantei cat si din punct de vedere estetic. Totusi, uneori poate strica o frumusete de masina.
Cam asa sta situatia in cazul de fata. Proprietarul s-a gandit sa iasa in evidenta si a lucrat putin la nivelul rotilor. Probabil el credea ca a obtinut un rezultat minunat, insa nu este asa. Masina este intr-adevar unica, dar unica in sensul rau al cuvantului. Manevrabilitatea masinii a fost stricata complet cu aceasta lucrare de mana a treia.
Daca sunteti curiosi sa vedeti cum se comporta aceasta Toyota Celica, atunci va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4265 :: 22.11MB