No SSO cookie

Cascadorii marca Ken Block cu o masinuta teleghidata

voteaza
(5/ 1)
Cascadorii marca Ken Block cu o masinuta teleghidata
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Hot Wheels o comit din nou si vin sa ne prezinte celebra masina pilotata de Ken Block in diverse ipostaze. Ineditul vine din faptul ca masina este una teleghidata. Daca vreti sa vedeti niste cascadorii interesante, va invitam sa urmariti materialul video propus de noi.

 
 

Masinuta de care vorbim este o copie fidela a celebrei Ford Fiesta RC, masina pilotata de Ken Block.
Ea poate fi achizitionata de oricine, iar acest material video are scopul sa arate ce poate face acest mic monstru. Daca aveti indemanarea necesara, il puteti copia pe celebrul Ken Block, dar la o scara mult mai mica.
Cei de la Hot Wheels au incropit acest material pentru noi si putem spune ca este foarte interesant. Probabil nu multa lume ar putea face aceste cascadorii cu o astfel de masinuta si tocmai de aceea va invitam sa urmariti clipul propus de noi. Vizionare placuta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1842 :: 17.78MB