No SSO cookie
Dani Sordo il inlocuieste pe Latvala in Raliul Argentinei
WRC

Cei de la Ford au gasit un inlocuitor pentru Latvala. Acesta este Dani Sordo care va pilota pentru prima oara o masina Ford. Latvala nu este disponibil datorita unei accidentari recente. El va reveni insa in etapa urmatoare. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 19 April 2012 Comentarii (0)

Imagini noi cu Kia K9
Noutati-auto

Cei de la Kia ne ofera cateva imagini noi cu viitorul lor model, K9. Dupa spusele unor anumiti carcotasi, masina seamana destul de mult cu niste modele ale unor producatori mai germani de felul lor. Va invitam sa cititi mai departe si sa ne spuneti ce credeti.

Imagini (9) Data: 18 April 2012 Comentarii (0)

Mitsubishi 3000GT transformat in Ferrari F430
Tuning

Cineva s-a gandit sa transforme un Mitsubishi 3000GT intr-un adevarat bolid si anume Ferrari F430. Transformarea i-a reusit, avand in vedere masina care a stat la baza. Va invitam si pe voi sa vedeti despre ce vorbim si sa ne spuneti ce credeti.

Imagini (13) Data: 18 April 2012 Comentarii (0)

Chevrolet Camaro cu jante de 32 inch
Tuning

Unii traiesc pe picior mare, altii pe jante mari. Va invitam sa vedeti ceva ce probabil nu ati mai vazut. Cum arata aceste jante imense pe o astfel de masina? Ei bine, asta trebui sa judecati voi

Imagini (0) Data: 16 April 2012 Comentarii (0)

Pachete de performanta Manhart Racing pentru BMW M5
Tuning

Cei de la Manhart Racing vin in ajutorul celor care considera ca M5 nu este o masina destul de puternica. Ei ofera in momentul de fata un pachet de performanta impresionant, urmand sa mai vina in viitorul apropiat cu inca doua astfel de pachete. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi articolul.

Imagini (9) Data: 16 April 2012 Comentarii (0)

Alessi AR-1 - Un monstru din fibra de sticla
Noutati-auto

Acest supercar este construit in totalitate din fibra de sticla si reprezinta un proiect vechi de peste 30 de ani. Masina are putere, este usoara datorita constructiei din fibra de sticla dar are si dezavantaje. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (7) Data: 15 April 2012 Comentarii (0)

Pagani Zonda 760 RS
Noutati-auto

Credeati ca Zonda a murit? Ei bine, nuMasina revine cu mici-mari imbunatatiri. Un motor mai puternic si o viteza mai mare. De design nu mai zicem nimic. Stim ca Pagani produce masini care arata foarte bine. Daca vreti sa aflati mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 13 April 2012 Comentarii (0)

Imagini oficiale cu Citroen DS9
Concepte

Producatorul francez a lansat primele imagini cu DS9. Acesta este un concept si va sta la baza unui model de serie care va intra in segmentul de lux. Masina arata foarte bine si un lucru e clar, francezii se pricep la design. Daca vreti sa aflati mai multe va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (43) Data: 13 April 2012 Comentarii (0)

Nissan GT-R 2013 Black Edition
Noutati-auto

Nissan revine in forta pe piata cu modelul GT-R 2013 Black Edition. O masina extrem de puternica care din punct de vedere al performantei poate fi comparata cu masini de peste 200.000 de euro. Va invitam sa cititi mai departe daca vreti sa aflati mai multe detalii.

Imagini (0) Data: 13 April 2012 Comentarii (0)

Un Fisker Karma cromat
Noutati-auto

Fisker Karma este o masina draguta, este o masina care nu are nevoie de imbunatatiri estetice. Totusi, se pare ca cineva nu a fost de acord si a aplicat un strat de crom peste aceasta frumusete, stricand-o complet. Sunteti curiosi a cui este masina? Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla

Imagini (0) Data: 11 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1634 :: 18.83MB