No SSO cookie

Imagini spion cu noul Renault Clio

voteaza
(0/ 0)
Imagini spion cu noul Renault Clio
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va prezentam astazi o serie de imagini cu a patra generatie a celebrului Clio. Masina va veni cu schimbari sesizabile, cel putin la nivel estetic. Francezii sunt foarte secretosi cand vine vorba de acest model, insa noi avem o serie de imagini spion pe care va invitam sa le urmariti.

 
 

Pe langa imaginile spion pe care vi le oferim inspre vizualizare, a mai fost lansata si o imagine tip teaser. Ea a facut valva astazi pe internet si se crede ca e vorba de noul Renault Clio.
Imaginea se presupune ca ar fi fost prezentata in cadrul unei intalniri a managementului Renault. Cel mai probabil vorbindu-se despre tactica de promovare.
Conform unor zvonuri, noul model ar putea fi lansat in aceasta toamna, in cadrul Salonului Auto de la Paris.
Masina va veni cel mai probabil cu o serie de modificari estetice, astfel incat sa aiba parte de un aspect sic si modern,
Modelul va veni atat in versiune pe benzina, cat si in versiune pe diesel. Inca nu avem mai multe detalii dar speram ca in urmatoarele saptamani vom putea aduna piesele acestui puzzle.
Pana atunci va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3799 :: 22.18MB