No SSO cookie
Jaguar F-Type Roadster in actiune
Noutati-auto

Cei de la Jaguar vin cu o noutate pentru clientii sai. Ei vor lansa in viitorul apropiat modelul F-Type Roadster. Aceasta este o masina sport cu doua locuri iar ineditul vine din faptul ca ultima astfel de masina a fost produsa in urma cu 50 de ani. Va invitam sa vedeti masina in actiune daca v-am starnit interesul.

Imagini (0) Data: 8 April 2012 Comentarii (0)

TUNING: Volkswagen Beetle 1973 cu motor de Subaru WRX
Tuning

Cineva s-a decis sa faca dintr-un Volkswagen Beetle un adevarat monstru. Astfel, masinuta a fost dotata cu un motor turbo care este capabil sa produca 282 cai putere. Pe langa acest motor, masina a mai primit diverse parti de la un Porsche. Poate va intrebati care este pretul. Pentru a afla acest lucru va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (11) Data: 8 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu Infiniti G Series 2014
Noutati-auto

Cei de la Infiniti sunt pusi pe fapte mari. Ei se pregatesc de lansarea liniei G iar acum sunt in perioada de teste. Gratie unor fotografi, modelul a fost surprins intr-o parcare din nordul Europei. Se pare ca masina a facut anumite teste in zona celor de la Mercedes. Va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 7 April 2012 Comentarii (0)

TUNING: John Olsson si al sau Audi R8 tunat
Tuning

Tunerul german PPI a luat masina lui John Olsson pentru a o transforma in ceva de nemaivazut. Daca v-am starnit interesul va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (4) Data: 5 April 2012 Comentarii (0)

BMW X1 2013 Facelift la New York Motor Show
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti cateva imagini cu X1 2013 Facelift. Masina isi va face debutul oficial saptamana aceasta in cadrul Salonului Auto de la New York

Imagini (3) Data: 3 April 2012 Comentarii (0)

Primele imagini cu Renault Grand Kangoo
Noutati-auto

Cei de la Renault ne prezinta primele imagini cu Grand Kangoo. O masina creata dupa chipul si asemanarea celebrei Dacia Lodgy.

Imagini (15) Data: 2 April 2012 Comentarii (0)

MINI Cooper Hatchback transformat in MINI Yacht
Noutati-auto

Cand nu ai bani de un yacht adevarat, incerci sa faci ceva cu masina din dotare. Cam asta s-a intamplat cu MINI-ul din imagine.

Imagini (0) Data: 2 April 2012 Comentarii (0)

Start ratat in Abu Dhabi Desert Challenge
Noutati-auto

Costel Casuneanu si Maurilio Zani se afla in imposibilitatea de a lua startul in Abu Dhabi Desert Challenge. Masina de curse, un Mitsubishi MPR13, a fost „ratacita”de compania Air France pe aeroportul din Paris si nu va ajunge la timp pentru etapa din Abu Dhabi.

Imagini (0) Data: 1 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu MINI Cooper S JCW GP Limited Edition
Noutati-auto

Cei de la MINI pregatesc terenul pentru Cooper S JCW GP Limited Edition. Masina a fost surprinsa in timpul unor teste. Va invitam sa urmariti cateva imagini cu viitorul model. http://whttp://www.masini.ro/admin/articol/18251ww.masini.ro/admin/articol/18251

Imagini (8) Data: 31 March 2012 Comentarii (0)

Alfa Romeo lanseaza modelul Giulietta cu motor de 1.4 litri
Noutati-auto

Cei de la Alfa Romeo se pregatesc sa lanseze modelul Giulietta cu motor de 1.4 litri. Acesta va fi destinat oamenilor care nu isi permit sa dea foarte multi bani pe o masina, este o masina de tip entry-level.

Imagini (0) Data: 28 March 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2237 :: 18.88MB