No SSO cookie

Hamilton: Vettel a fost de neatins

voteaza
(0/ 0)
Hamilton: Vettel a fost de neatins
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a recunoscut dupa calificarile de la Monza ca Vettel nu putea fi batut si ca acesta a fost mult mai rapid decat ar fi putut sa fie masinile McLaren.

 
 

Pilotul britanic Lewis Hamilton a admis la finele sesiunii de calificari de sambata de la Monza ca timpul lui Sebastian Vettel a fost de nebatut. Hamilton a comis cateva erori in ultimul sau tur din calificari, dar britanicul este de parere ca nu l-ar fi putut invinge pe german nici daca ar fi reusit un tur perfect.

Vettel, care a fost mai lent decat Hamilton in primele antrenamente de vineri, s-a impus extrem de clar in calificarile din Italia, cu un avantaj de jumatate de secunda in fata lui Lewis si cu sase zecimi de secunda in fata lui Jenson Button.

'' Nu aveam cum sa recuperez acea jumatate de secunda. '' a declarat dezolat Hamilton dupa calificarile de sambata. '' As mai fi putut scoate cateva zecimi daca as fi pilotat perfect, dar Seb a fost pur si simplu mai rapid astazi. '' a adaugat britanicul.

In ciuda dezamagirii din calificari, Hamilton s-a declarat optimist in ceea ce priveste cursa de duminica. '' Cursa este una lunga si imprevizibila. Primul meu obiectiv este sa trec linia de sosire. Daca acest lucru se va intampla, sunt aproape sigur ca pot obtine o performanta importanta. '' a spus britanicul, cel care a evitat insa sa vorbeasca literal despre victorie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1527 :: 22.11MB