No SSO cookie

Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din Singapore

voteaza
(0/ 0)
Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din Singapore
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Lewis Hamilton a inceput cu dreptul antrenamentele libere din Sinapore si s-a impus intr-o prima sesiune extrem de zbuciumata.

 
 

Pilotul britanic al echipei de Formula 1 McLaren, Lewis Hamilton, a inceput cu dreptul week-endul de cursa de la Singapore. Acesta s-a impus in primele antrenamente ale zilei de vineri, sesiunea fiind insa una extrem de zbuciumata.

Astfel, din cauza unor probleme organizatorice, antrenamentele au fost intarziate cu o jumatate de ora si au durat numai o ora, si nu o ora si jumatate, cum ar fi trebuit conform programarii initiale. Mai mult decat atat, sesiunea a mai fost intrerupta de doua ori, majoritatea pilotilor reusind sa duca la bun sfarsit doar cateva tururi.

Hamilton a reusit totusi un timp bun, de 1:48,599, si l-a devansat pe Sebastian Vettel cu aproape jumatate de secunda. Pe locul trei s-a clasat coechipierul lui Vettel, Mark Webber, cel care a fost si protagonistul unuia dintre cele doua incidente care au cauzat intreruperi.

Pilotii Ferrari, Fernando Alonso si Felipe Massa, au inceput intr-o nota normala pentru scuderia italiana antrenamentele din Singapore, clasandu-se pe patru si sase, in vreme ce Jenson Button a obtinut al cincilea timp. Adrian Sutil, Michael Schumacher, Paul di Resta si Nico Rosberg au completat top ten-ul, dar ierarhiile ar putea foarte bine sa fie rasturnate in celelalte doua sesiuni de antrenamente, atunci cand se asteapta ca toti pilotii sa aiba mai mult timp la dispozitie pentru a-si testa masinile pentru cursa de duminica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0931 :: 22.11MB