No SSO cookie

Domenicali: Ni l-am dori pe Hamilton la Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Domenicali: Ni l-am dori pe Hamilton la Ferrari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Stefano Domenicali, managerul general al echipei Ferrari, a declarat ca si l-ar dori pe Lewis Hamilton la scuderia italiana cu toate ca britanicul este un pilot imprevizibil.

 
 

Stefano Domenicali, managerul Ferrari, a declarat ca si-ar dori sa-l transfere pe Lewis Hamilton la scuderia italiana in ciuda erorilor comise de britanic in acest sezon. Astfel, Domenicali a subliniat ca Hamilton este unul dintre cei mai valorosi piloti ai momentului in Formula 1 si ca acesta ar putea face o treaba foarte buna la Ferrari alaturi de Alonso.

Nu este prima data cand Domenicali lanseaza semnale catre McLaren, italianul declarand si in alte randuri ca si-ar dori sa-i transfere fie pe Hamilton, fie pe Button pentru a face echipa cu Alonso din 2012. In cazul in care Hamilton ar ajunge la Ferrari, s-ar reface cuplul dintre el si Alonso de acum cateva sezoane de la McLaren.

Domenicali a dorit sa sublinieze si ca greselile lui Hamilton din 2011 nu sunt de reprosat, in conditiile in care ''acesta este jocul''. In plus, managerul italian este de parere ca britanicul are un potential extraordinar si ca de aceea ar trebui sa i se ierte anumite scapari.

In ceea ce priveste posibilitatea reala de a se face un astfel de transfer de la McLaren la Ferrari, Domenicali a recunoscut ca ar fi dificil. In plus, italianul a dezvaluit ca Ferrari isi doreste sa adopte pentru viitor o strategie cu un pilot experimentat si capabil sa se lupte pentru titlu impreuna cu un pilot tanar, capabil sa creasca alaturi de primul.

Astfel, in conditiile in care Fernando Alonso nu pare sa plece nicaieri in viitorul apropiat, iar Felipe Massa nu mai este chiar foarte tanar, ramane de vazut cine ar putea sa fie tanarul care sa primeasca sansa de a pilota pentru Ferrari din 2012.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1135 :: 22.03MB