No SSO cookie

Maldonado: Lewis ar trebui sa se mai potoleasca

voteaza
(0/ 0)
Maldonado: Lewis ar trebui sa se mai potoleasca
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Venezuelanul Pastor Maldonado a declarat dupa cursa de la Spa ca Lewis Hamilton ar trebui sa fie mai atent si sa nu mai provoace atatea accidente.

 
 

Pilotul venezuelan de Formula 1 Pastor Maldonado l-a atacat pe Lewis Hamilton la finele cursei de la Spa si a spus despre acesta ca '' ar trebui sa se mai linisteasca''. Declaratia pilotului Williams vine dupa ce britanicul de la McLaren a avut un nou week-end de cursa presarat cu incidente, dintre care unul a fost chiar cu Maldonado.

Astfel, in calificarile de sambata Maldonado si Hamilton s-au acrosat, iar venezuelanul a fost penalizat cu cinci locuri pe grila de start, in vreme ce pilotul McLaren a fost doar avertizat verbal. '' Cred ca am gresit amandoi ieri( n.r.: sambata) si este putin dezamagitor si nedrept ca eu am fost singurul penalizat'' a declarat pilotul Williams cu privire la acel incident.

Acesta nu a fost insa singurul ''eveniment'' de acest fel in care Hamilton a fost implicat. Astfel, in cursa de duminica britanicul s-a ciocnit cu Kobayashi, fiind nevoit sa abandoneze. '' Cred ca cele doua incidente au fost destul de similare, iar asta vine sa dovedeasca inca o data modul in care Lewis piloteaza. Ar trebui sa se concentreze mai mult, sa se linisteasca putin si sa aiba grija sa nu mai provoace atatea incidente, daca ma intrebati pe mine. '' a mai declarat Maldonado duminica.

In ceea ce priveste propria sa prestatie in cursa belgiana, pilotul Williams s-a declarat incantat de primul sau punct in Formula 1. '' Este un punct mare atat pentru mine, cat si pentru echipa mea. A fost greu sa plec din spatele grilei, dar am avut o evolutie consistenta si cred ca am meritat aceasta pozitie. '' a spus Pastor Maldonado, cel care a debutat in ''Marele Circ'' la inceputul sezonului 2011.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1112 :: 22.11MB